La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Mon˛ver ha reubicat el contenidor destinat a la recollida de poda


  28-07-2020 | Mon˛ver
Actualitat

Mon˛ver

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Mon˛ver ha reubicat el contenidor destinat a la recollida de poda, al solar annex al parc del Salitre, concretament a la Rambla del Salitre, just al costat de l'Avinguda de Castelar Ripoll. Aquesta nova ubicaciˇ permet un millor accÚs sense interrompre el pas d'altres vehicles o vianants. A mÚs acaba amb les molŔsties que l'anterior ubicaciˇ suposava als ve´ns i ve´nes que vivien en la zona.

Aquesta nova ubicaciˇ tambÚ permetrÓ que el contenidor estiga mÚs controlat, tant per la policia local com pels ve´ns, i en el cas que es faja un ˙s inapropiat s'aplicarÓ el rŔgim de sancions corresponent. Per aix˛ des de l'Ajuntament apelĽlen a fer un bon ˙s d'aquest, igual que insten la colĽlaboraciˇ ciutadana, ja que en el cas que sĺobserven usos inapropiats, ho posem en coneixement de les autoritats pertinents perquŔ aquestes puguen actuar.

El regidor Lorenzo Amat, recorda la importÓncia de la bona gestiˇ dels residus, per˛ per a aix˛ es necessita la colĽlaboraciˇ de tota la poblaciˇ. Amat assenyala tambÚ la importÓncia de dur qualsevol tipus de residu no orgÓnic als contenidors de reciclatge o a l'Ecoparc m˛bil instalĽlat en el Camp de MarÝn tots els dimecres, i insta la poblaciˇ que junts redu´m els residus que entren a planta a travÚs de l'empresa de recollida de residus, amb la finalitat de baixar les tones de residus que haurien d'anar a plantes de reciclatge directament i ens suposaria un estalvi en la taxa de tractament d'escombraries.

Des de l'Ajuntament tornen a recordar a la poblaciˇ que realitze un bon ˙s d'aquest contenidor, recordeu que ˙nicament i exclusivament es poden dipositar restes de poda, i que la instalĽlaciˇ d'aquest contenidor Ús per a ˙s particular d'aquelles persones que a les seues cases o camps generen aquestes restes i no puguen cremar-les, estÓ totalment prohibit el seu ˙s per empreses de jardineria (les quals han de portar els seus residus a l'abocador corresponent i pagar les seues taxes. L'˙s indegut d'aquest contenidor per part d'aquestes empreses, genera que s'haja de buidar mÚs sovint i per tant origina mÚs costos per als monovers i monoveres.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Mon˛ver

Aquest matÝ han comenšat els treballs d'exhumaciˇ de la fossa comuna del cementeri municipal de M˛nover

Mon˛ver comenša les tasques d'exhumaciˇ dels afussellats pel franquisme la pr˛xima setmana

L┤Ajuntament de Mon˛ver signa diversos convenis amb associacions culturals locals

El MITECO contin˙a apoyando hoy con mßs medios aÚreos y terrestres las tareas de extinciˇn del incendio declarado en Monˇvar (Alicante)

Ahir es va donar per extingit l'incendi de Mon˛ver

Un aviˇ Hallidland DH-89 ôDragon Rapideö aterra a la pedania monovera del Fondˇ

Mon˛ver tornarÓ a lluir les balconades 2020 als balcons tradicionals de la Plaša de la Sala amb temÓtica relacionada amb el COVID19

El Ayuntamiento de Monˇvar traslada sus agradecimientos al Parque de Bomberos de Elda

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Mon˛ver ha reubicat el contenidor destinat a la recollida de poda


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.