Les candidates a Reinas 2018 han celebrat a Monòver la seua primera convivencia amb el jurat i la Junta festera16-04-2018   |  Visitas:512

Dissabte passat a les 3 i mitja de la vesprada es donaven cita a la plaça de la Sala les candidates a Reines i Dames d’Honor de les pròximes Festes de Setembre de 2018, les quals lluïen el vestit típic monover. Des d’allí es van desplaçar a un conegut paratge monover, on els esperaven tots els membres del Jurat.
Al llarg de tota la vesprada i fins a les 9 de la nit, es van succeir les entrevistes personals a totes elles, mentres els fotògrafs i càmeres treballaven dur amb l’objectiu d’obtindre el millor material audiovisual, que s’usarà tant en la Revista de Festes com en diversos actes on les 14 xiquetes i jóvens seran protagonistes.
Al dia següent, diumenge, les candidates es reunien de nou a l’Ajuntament. En esta ocasió, es tractava de continuar amb la faena de gravació dels vídeos que s’editaran i es podran vore per primera vegada en l’Elecció del dissabte 9 de juny a la plaça de bous.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Monóvar acogerá un curso de verano de UMH

Programa "Actualitat Política", balanç de legislatura amb l´alcalde de Monòver

David Vera presentará la Revista de Fiestas 2018

Accidente de tráfico en Monóvar con una herida grave

Exposició trajes i complements de la Exaltació de les 50 reines majors, desde 1968 fins l´actualitat al programa "la Brújula"

Las pedanías de Monóvar tendrán luminarias nuevas

Informació pública del Pla especial de l’abocador d’inerts.

Bases dels pressupostos participatius 2018

Monóvar acogerá el II Festival de Cine Itinerante de la Comunidad Valenciana


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en