Les futures Dames i Reines de monòver passen unes jornades de convivència a benidorm22-05-2017   |  Visitas:269


Durant els dies 13 i 14 de maig, les candidates a reines de les festes patronals de Monòver van estar en una convivència al costat de les reines de les festes patronals de Benidorm.

El dissabte 13 de maig arribava a Benidorm una àmplia representació de les festes de Monòver encarnada en la figura de la reina major de les festes 2016 i una de les dames infantils d'aquestes, acompanyades per les futures corts d'honor, major i infantil, de les properes festes patronals 2017 i a les quals es van sumar el jurat que triarà a les futures reines, la Junta Festera i la regidora de festes de Monòver, María Amparo Maestre qui ha apuntat que "passem un cap de setmana molt festiu, en el qual també va haver-hi moments per a la diversió i en el qual, sobretot, desenvolupem una convivència molt positiva per tots i, especialment, per a les futures dames i reines de les nostres festes".

El primer acte protocol•lari va donar inici el mateix dissabte a les sis de la tarda, quan es va iniciar una cercavila que va transcórrer pels carrers més emblemàtics de Benidorm i que, va concloure a l'antic ajuntament de la ciutat, on la comitiva monovera va ser rebuda per les reines de les festes patronals de Benidorm i el seu regidor de festes. Una vegada aquí, tots dos edils, Maestre i Carrobles van intercanviar diferents obsequis de material promocional de les respectives ciutats. A més, la responsable de les festes monoveres va fer lliurament a l'ajuntament benidormer d'un bust d'Azorín i d'unes ampolles de vi per gentilesa de Cellers Monòver. "Aportem algunes de les coses més típiques i identitàries del nostre municipi per contribuir a la seva difusió i al foment del turisme, però també com a mostra de gratitud per la disposició i l'hospitalitat amb la qual ens van acollir en aquesta localitat", apunta Maestre.

Després de l'acte protocol-lari es va iniciar una nova cercavila fins al castell de Benidorm. I, a continuació, l'Ajuntament de Benidorm va posar a la disposició de la comitiva monovera un tren turístic en el qual es va recórrer tota la ciutat.

L'endemà es va viure la part més lúdica del cap de setmana, ja que tots els membres que formaven part d'aquesta comitiva es van desplaçar fins al parc temàtic Terra Mítica, en el qual després dels actes protocol•laris, en els quals es va lliurar a la directiva del parc una altra mostra de vins de Cellers Monòver, es va gaudir d'una jornada de jocs i oci que va donar l'oportunitat al jurat per conèixer millor a les joves i nenes que formaran les properes corts d'honor. Des de l'àrea de festes de l'ajuntament de Monòver, el seu responsable ha manifestat que "estem molt agraïts a l'ajuntament de Benidorm pel seu bon acolliment, a la comissió de les seves festes patronals, així com a la nostra Junta Festera pel seu treball i implicació i a les futures dames i reines i les seves famílies pel suport i el gaudi d'aquesta convivència".

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Visitamos la Asociación de Estudios Monoveros en el Programa “Cerca de ti”


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en