Monòver inverteix més de 30.000 € en reformes i reparacions en els camps de futbol

07-07-2017   |  Visitas:156

Fins a l'actualitat s'han detectat multitud de desperfectes en els camps de futbol. Alguns sobrevinguts i uns altres, "la majoria" – segons apunta el regidor d'esports Salvador Giménez – "derivats de la mala construcció i les males qualitats emprades, la falta de previsió i fins i tot possibles negligències i manca de supervisió mentre s'erigia el complex esportiu". Així doncs, tot això ha ocasionat que el consistori hagi invertit més de 30 mil euros, en menys de deu mesos, en reparacions i adequacions en el citat complex.

Després de la inauguració dels camps de futbol s'han anat succeint constants reparacions, especialment derivades de despreniments de terra i assentaments, sobretot, després de períodes de pluges, com explica Giménez "la construcció en aquesta zona dels camps ja va ser, al seu moment controvertida i va ocasionar molts inconvenients. De fet, el terreny, com que no és el més apropiat, ha provocat constants problemes en els assentaments. Encara que no són els únics inconvenients que han sorgit, no obstant això sí que han estat els més costosos, tant econòmicament, com tècnicament en la seva reparació". Referent a aquesta qüestió, el regidor ha expressat en diverses ocasions que no podrà solucionar-se perquè para això caldria canviar d'ubicació la infraestructura, opció totalment inviable.

A tot això cal sumar-li altres actuacions que s'han hagut de dur a terme en els vestuaris perquè, des de sanitat es van detectar problemes en la instal•lació de l'aigua calenta. "Hem estat treballant durant algun temps en això per trobar la solució més adequada i definitiva. Afortunadament, ja s'han escomès les reparacions oportunes i el problema ha quedat resolt" explica l'edil d'esports.

No obstant això, totes les reparacions escomeses i la inversió que fins ara s'ha efectuat, no són suficients per donar sol•lució a multitud de problemes relacionats amb el seu manteniment, doncs a més, recentment "s'ha detectat un altre problema bastant greu que afecta la superfície de gespa artificial de tots dos camps i en la qual, pel que sembla, al moment de la seua instal•lació ningú va reparar" en paraules del responsable de l'àrea. Es refereix Giménez al fet que els estrats que haurien d'haver-se instal•lat prèviament a la col•locació de l'herba artificial, no són els adequats i falta un d'ells, el de la capa de saorra que és fonamental. Explica el regidor que "en veure que el paviment mancava d'aquesta capa, els mateixos tècnics es van escandalitzar i en consultar al tècnic municipal responsable de la supervisió al moment, va admetre que, efectivament, la gespa no hauria d'haver-se instal•lat en aquestes condicions".

Davant aquesta situació, des del consistori monover s'apunta al fet que se seguirà treballant per adequar i millorar els camps de futbol, a pesar que això comportarà seguir destinant "ingents quantitats de diners en manteniment" segons apunta Giménez i, postil•la que "això demostra el descuit i la falta de previsió amb el qual es duien a terme importants construccions a un altre moment i, ve a donar-nos la raó quan, ja des de l'oposició, advertíem que potser, ni era el millor lloc ni era el complex més idoni per al nostre municipi. No obstant això, són els camps d'esport que tenim i farem tots els esforços possibles per mantenir-los adequadament".

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Procesión de las cofradías de Nuestra Señora de los Dolores y Nuestra señora de la Soledad en Monóvar.

Monóvar celebra su primer festival de arte urbano dentro de su proyecto MUAC

Se inician los trámites para la desfectación del antiguo campo de fútbol Las Moreras

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en