S’adequa la senyalització viària a diverses zones de la ciutat


  19-02-2021 | Monòver   |  Visitas:133
Actualitat

Monòver

Aquesta setmana s’ha procedit a l’adequació de la senyalització viària d’algunes zones de la ciutat que podien ocasionar algun tipus de conflicte.

És el cas de la rodona d’entrada a la Urbanització Ecociudad. Allà, “s’ha pintat la senyalització del terra i s’han canviat les senyals verticals”, com ha explicat la regidora de Policia Local, M. Amparo Maestre.

A més a més, altre punt en el qual hi havia problemes a l’hora de circular es troba a la Venda de Blai, concretament al carrer Riu Ebre.

Allà, la part del carrer que connecta amb el Camí de la Pedrera tenia una doble direcció i, sovint, era motiu de conflicte per als conductors.

Una vegada estudiat aquest problema, “s’ha decidit mantenir aquest carrer ÚNicament de baixada, mentre que el de muntada quedarà en les mateixes condicions”.

A més a més, s’ha reforçat la senyalització vial al terra i, durant uns dies, “s’acompanyarà per una senyalització temporal, fins que els conductors s’acostumen a la nova situació”.Altres punts de la ciutat on s’han repintat les marques viàries horitzontals són: al carrer Argentina, Ricardo Leal, Antonio Ramos Carratalá, Luis Martí, Sant Joan, Plaça de la Telefònica, Metge Juan Bellot, Camí del Cementeri, l’encreuament del carrer Major amb Masianet, l’encreuament del camí on es troba l’empresa VIFAMA, així com el d’Ecociudad amb el Collao de l’Atmetler, on hi ha un espai amb un mur conflictiu.

Algunes de les senyalitzacions noves estan relacionades amb zones de càrregues i descàrregues, tenint en compte les demandes d’alguns comerços locals, així com una nova zona d’estacionament reservada per a persones amb discapacitat al carrer Major.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Monòver rebrà més de 247.200 euros de les Ajudes Parèntesi destinades als sectors més perjudicats per les restriccions

Monòver vigila les pinedes municipals per a combatre la processionària

S’adequa la senyalització viària a diverses zones de la ciutat

Comencen les obres de millora de la coberta de l’Ermita de Santa Bàrbara de Monòver

Parlem amb Alejandro García, alcalde de Monòver, sobre l'actualitat del municipi

L'Ajuntament de Monòver continua amb les desinfeccions de la ciutat i del cementeri

Monòver recorda els orígens, mites i llegendes del Carnestoltes amb un mural “optimista i esperançador”

Monòver rendirà un homenatge a la figura de Pepe Payá el pròxim 18 de maig, “Dia Internacional dels Museus”

Monòver se suma al Dia del Voluntariat de Protecció Civil amb un homenatge als voluntaris locals


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.