Se han articulat un nou sistema perquè qualsevol persona que vulgui voti per les propostes que consideri millors als pressupostos participatius.13-07-2017   |  Visitas:282

Com tots els anys, una vegada més, i ja en van tres, la regidoria d'hisenda de Monòver compleix amb la seva promesa electoral d'elaborar pressupostos participatius. Encara que cada any reformula el mecanisme per participar "sobre l'elaboració de pressupostos participatius no hi ha gens d'escrit i existeixen multitud d'opcions, nosaltres hem intentat adaptar les fórmules per fer-ho cada vegada més accessible i participatiu. Així, en aquesta ocasió hem facilitat que totes les persones puguin participar i votar de forma senzilla per les cinc propostes que desitgin d'entre totes les possibles" explica Alejandro García, regidor d'hisenda.

En aquesta ocasió també s'han reservat 40 mil euros del pressupost municipal per destinar-los a les propostes que surten d'aquests pressupostos participatius. Apunta García que "com en les anteriors ocasions, també en aquesta les associacions, així com qualsevol persona que ha volgut, ens ha fet arribar les seves propostes. Habilitem uns formularis per a això i una urna en el servei d'informació en la qual es van dipositar les peticions. Van ser moltes i molt interessants. Totes es van sotmetre a debat i explicació en diferents reunions amb associacions i col•lectius i, finalment han quedat seleccionades 46 propostes. D'entre totes elles, cada persona podrà seleccionar fins a un total de 5, per les quals votarà".

Les votacions es duran a terme durant els dies 13, 14 i 15 de juliol en el Kursaal Fleta. "Per votar serà tan senzill com acudir, proveïts del DNI a aquestes dependències i dipositar en l'urna la papereta amb les propostes escollides assenyalades a les quals caldrà dotar de nombres de l'un al cinc en funció de la prioritat, sent un la màxima prioritat i cinc la mínima. Després de verificar la identitat de la persona, aquesta podrà votar una única vegada" explica l'edil d'hisenda.

L'horari durant el qual es pot acudir al centre de votació és de nou a dotze del matí durant el dijous, divendres i dissabte i, també de cinc a nou de la tarda en dijous i divendres. I podran votar totes aquelles persones que siguin majors de 16 anys. Les fulles informatives de les propostes i per a la votació ja poden recollir-se en les dependències de cultural i a l'ajuntament.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

El Gobierno de Monóvar dobla la apuesta por el empleo

Jornada Ruta Vinalopó en Monóvar

Monóvar elegirá el sábado a sus Reinas 2018

Elección de las Reinas Infantil y Mayor de las próximas Fiestas Mayores de Monóvar.

Nuevas mejoras en el Cementerio de Monóvar

El Ayuntamiento de Monóvar hará efectivo el pago, durante esta semana, de 59.500 €, cantidad que se repartirá entre numerosas asociaciones del municipio.

Monòver inagura la placa de su Aula Universitaria de la UA el día del 145 aniversario del nacimiento del escriptor monovero, José Martínez Ruiz, Azorín.

Nueva iluminación en la Calle Murillo de Monóvar

El Programa "Comença a exportar" tendrá módulos formativos en Monóvar para empresas y futuros emprendedores


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en