Els pressupostos participatius de Muro arriben a la recta final


  16-10-2020 | Muro d´Alcoi   |  Visitas:183
Actualitat

Muro d´Alcoi


Amb una excel.lent i quantiosa participació, les propostes fetes a la 5ª edició dels Pressupostos Participatius de Muro han arribat a la seua última i definitiva fase, la fase de votació.

De les seixanta propostes presentades, trenta-cinc han complit els criteris d'admissió, i per tant podran ser votades per totes les veïnes i veïns empadronats a Muro i amb els setze anys complits que ho desitgen.

Propostes referents al condicionament de la via pública ( arreglar voreres i carrers, senyalització vial, etc...) , millora de jardins , zones verdes i parcs infantils, elements i aparells per a les instal.lacions d'oci i cultura, millora i construcció d'instal.lacions esportives ( pista de padel, rocòdrom, pista multiesport, etc...) , equipament tecnològic ( llibres electrònics, megafonia ) , i aparells de desinfecció i reciclatge són una bona mostra de la qualitat de les propostes que els ciutadans i ciutadanes de Muro han registrat per tractar de fer del nostre poble un poble millor.

“ Un any més el poble de Muro ha respost i ha demostrat que és un poble participatiu, amb un alt nivell de consciència i implicació , ja que la quantitat i qualitat de les propostes fetes determina clarament que s'aposta per procediments vinculants i en els que la ciutadania té l'última paraula “ , ens explicava el Regidor de Participació Ciutadana Kike Pascual.

Per a poder votar presencialment s'ha habilitat una urna en el registre de l'Ajuntament , i per a qui opte per la manera telemàtica ho podrà fer en : www.muroparticipa.com . Cal recordar que les dates per a poder votar seran les compreses entre el 16 i el 28 d'octubre, tots dos inclosos.

“ Animem a la població a que continue participant d'aquests procediments de democràcia directa i horitzontal ,uns processos que ens ajuden a establir vincles i ens enriqueixen com a societat , i a més potencien la vessant col.laborativa i corresponsable dins d'aquest món tant canviant i imprevisible “, concloïa Pascual.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Muro d´Alcoi

Los vecinos de Muro de Alcoy participarán en “El Reto del Reciclaje”, de la mano de Ecoembes

Els pressupostos participatius de Muro arriben a la recta final

Hem parlar amb Ruth Jordà, directora del col·legi El Bracal

Ruth Jordà, directora del col·legi El Bracal de Muro, ens comenta l'actualitat del centre

Parlem amb Francisco Escrivá, president de la Federació de Partits Locals de la Comunitat Valenciana

Engunay les paelles del 9 d'Octubre seran a casa

Presentación en Sociedad de la Plataforma 'XARXA MURO'

Programació del 9 d'Octubre

Los vecinos de Muro participará en “El Reto del Reciclaje”


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.