Festival provincial d'Arts Escèniques de la Tardor a Muro


  01-10-2020 | Muro d´Alcoi   |  Visitas:56
Cultura

Muro d´Alcoi

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Muro ha sol·licitat formar part del Festival Provincial d’Arts Escèniques de la Tardor 2020 que organitza la Diputació d’Alacant, i ho farà amb dues obres, una de teatre i una de dansa per a públic infantil i familiar.

La primera de les obres és ‘El testament de Maria’, de la companyia alcoiana La Dependent, es representarà el dia 10 d’octubre a les 20.00 h al Centre Cultural, i està basada en l’obra de Colm Tóibín, i que conta la història de Maria, la mare de Jesús, però que va més enllà del personatge històric, dels evangelis, i se centra en la figura de Maria com a dona, com a mare, i que ens parla de la seua condició humana i de la seua experiència davant la pèrdua d’un fill.

La segona obra, ‘Eva y Adán’, és de dansa i està adreçada a un públic infantil i familiar. Tindrà lloc el divendres dia 30 d’octubre a les 19.00 h al Centre Cultural i és una adaptació del mite des del cos i les seues possibilitats. Es tracta d’un espectacle de dansa actual, modern, en què la trobada, la ingenuïtat, la curiositat, el descobriment, el joc, el desenvolupament i el progrés són les bases de l’espectacle, que ens endinsa en la comunicació i en les arts humanes. A més, és un espectacle recomanat per la Xarxa de Teatres.

Des de la Regidoria de Cultura estem convençuts que la millor manera de donar suport al sector cultural és contractar-los perquè la gent de Muro puga gaudir d’uns espectacles professionals i de qualitat, sempre prenent les mesures sanitàries necessàries, és clar.

Us animem a gaudir de la cultura, sempre segura.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Muro d´Alcoi

Los vecinos de Muro de Alcoy participarán en “El Reto del Reciclaje”, de la mano de Ecoembes

Els pressupostos participatius de Muro arriben a la recta final

Hem parlar amb Ruth Jordà, directora del col·legi El Bracal

Ruth Jordà, directora del col·legi El Bracal de Muro, ens comenta l'actualitat del centre

Parlem amb Francisco Escrivá, president de la Federació de Partits Locals de la Comunitat Valenciana

Engunay les paelles del 9 d'Octubre seran a casa

Presentación en Sociedad de la Plataforma 'XARXA MURO'

Programació del 9 d'Octubre

Los vecinos de Muro participará en “El Reto del Reciclaje”


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.