L´Ajuntament de Muro adqureix més de 2000 metres en la zona verd adel "Batà"


  25-06-2020 | Muro d´Alcoi   |  Visitas:260
Actualitat

Muro d´Alcoi

L'Ajuntament de Muro , amb una inversió de 203.539 euros ha adquirit el terreny dotacional conegut com la “ Xopà del Batà “, zona verda per excel.lència de la població

Aquest espai es considera el pulmó verd de la zona centre de la vila murera , i es tracta d'un entorn que ofereix infinites possibilitats d'oci i esplai , les quals podran veure's satisfetes en els pròxims anys amb les actuacions que en ell es realitzen.

Amb els seus 2.316 metres quadrats i amb un enclavament privilegiat , la seua compra suposava un repte i un desig per a l'actual equip de govern , el qual va desencallar i agilitzar unes negociacions complicades pels diferents condicionants i casuístiques existents en l'operació.

En paraules de l'actual alcalde de Muro , Gabriel Tomás ...” s'ha posat la primera pedra per a dotar al poble de Muro d'un espai verd excepcional , no sols per les seues dimensions , si no perquè ens permetra unir tota una zona verda , amb el ventall de possibilitats que això comporta “ .

Aquesta valuosa adquisició, es vorà complementada per l'oferiment al poble de Muro de ser partícip i co-dissenyador de les dotacions i elements que en ell s'integren , amb la realització d'un procés participatiu on tinguen cabuda les idees i anhels que el veïns i veïnes plantegen , dins d'uns paràmetres lògics i sostenibles.

“En l'equip de govern som uns ferms defensors de la democràcia participativa, directa i horitzontal , per tant esperem i desitgem que els ciutadans i ciutadanes de Muro s'impliquen en el disseny d'aquest espai tant icònic , i que a bon segur enriquiran amb les seues aportacions per a benefici de totes les mureres i murers “ , concloïa l'alcalde.

Muro, 25 de juny de 2020
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Muro d´Alcoi

Espectacle 'Anhel de festa' en Muro d'Alcoi

El ple de la corporació municipal de Muro se celebrarà el dia 28 de juliol a les 19:30 h

Parlem amb Gabriel Tomás, alcalde de Muro, sobre el toc de queda que s'implanta a partir del dilluns a la localitat

Campanes al vol. Volen conèixer el llenguatge de les campanes?

L' Ajuntament de Muro presenta en societat l'Avantprojecte de la zona verda del Batà

La flama de la cultura és ben viva a Muro

D. Alfonso Pascual Ferrando, nou Jutge de Pau a Muro

Comunicat matrícula classes municipals d’anglés curs 2021-2022

Concert 25 aniversari de la Banda Jove Unió Musical de Muro


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.