La ciència conecta amb Muro


  07-05-2019 | Muro d´Alcoi   |  Visitas:194
Actualitat

Muro d´Alcoi


El passat divendres 3 de maig va tindre lloc la II Jornada de la Ciència a L’ Arxiu Municipal organitzada per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Muro a través del seu programa muroeduca

Aquestes jornades van naixer amb la finalitat d'apropar el món científic a tota la població mitjançant tallers destinats al públic infantil i juvenil i conferències destinades al public en general impartides per científics i científiques de la Universitat de València i el CERN (Organización Europea para la Investigación Nuclear).

Aquesta Jornada va comptar també amb la col.laboració del Taller Ocupació Murocupa't 2- «Dinamització d’activitats temps lliure infantils i juvenils» els quals va preparar diferents tallers d’experiments cientifics destinats als alumnes dels centres de primaria de la localitat.

La II Jornada de la Ciència ha sigut tot un èxit de participació quedant patent l'interés existent per conéixer el món que ens envolta. Amb aquesta iniciativa, la Regidoria d'Educació aposta per apropar a la ciutadania als científics i científiques que ens mostren de prop el treball que realitzen, motivacions i esforços en investigació promovent així, el necessari augment de les vocacions científiques al nostre país.

Moltes gràcies a tots!Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Muro d´Alcoi

El concurs públic per a la construcció del CEIP El Bracal s’ha obert hui a la plataforma de contratació de l’Estat

Don Jesús Rodrigo, vicario parroquial de Muro, envía sus mejores deseos en estas fechas tan especiales

Oficina Ajudes Iniciatives COVID19

L´Ajuntament de Muro repartirà mascaretes a cada domicili de la població

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha concedit l’aula d’Infantil de 2 anys al CEIP Montcabrer

Residus abocats al camí de la Quebrantà

Eucaristies de les Festes de Moros i Cristians 2020 de Muro


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.