La Regioria de Protecció Animal i la Protectora Potes i Arrels, signen al 2020 en benefici dels animals


  29-12-2020 | Muro d´Alcoi   |  Visitas:353
Actualitat

Muro d´Alcoi

La Regidoria de protecció animal de l’Ajuntament de Muro i la Protectora d’animals i plantes Potes i Arrels de nou sumen esforços pel benefici dels animals i aconseguixen xifres rècord en atenció als animals sense propietari, perduts i/o abandonats.

L’objectiu d’ambdues és el benestar dels animals que apareixen al poble de Muro perduts, abandonats o sense propietari. Amb aquesta finalitat s’han fet moltes actuacions amb ells al llarg de tota la difícil l’anualitat del 2020.

Entre elles cal destacar l’elaboració d’una ordenança on es regulen temes relacionats i problemàtics amb la tinença, protecció i convivència dels animals en el municipi. També s’han realitzat campanyes d’esterilització de gats ferals (44 gats intervinguts) i de gats amb propietari per tal d’evitar l’augment de la població felina. S’han millorat les estàncies d’espera dels animals perduts, així com comprat alimentació per a cadells i adults i noves gàbies de captura.

A més, per primera vegada s’ha realitzat un contracte menor per realitzar serveis veterinaris en animals sense propietari o ferits amb urgència (55 animals intervinguts).
Des de la protectora està fent-se molta força per trobar cases d’acollida i d’adopció als animals (31 gossos i 18 gats))que apareixen sense identificació, aconseguint que el menor nombre possible vagen a l’alberg de Gandia (17 gossos i 17 gats), fent una gestió impecable i molt d’agrair pel benefici de tots.

El 2021 s’afronta amb nous reptes i amb l’objectiu de continuar i millorar tot el que s’està fent a hores d’ara. També esperem que s’inicie l’activitat a l’alberg mancomunat del Quin, i des de l’ajuntament apostem per la licitació dels serveis d’arreplegada d’animals, actuacions veterinàries, control de colònies felines i atenció a animals abandonats.

I tot açò i molt més, gràcies a la suma d’esforços d’aquells que treballen amb força pel benestar animal d’espècies domèstiques que apareixen al terme de Muro.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Muro d´Alcoi

El CEIP El Bracal de Muro per fi començarà la seua renovació

El Ayuntamiento de Muro inicia diversas actuaciones de mejora en el municipio

Parlem Aida Martínez, Regidora de Comerç de Muro i amb l’Associació de Comerciants de Muro

Comprar a Muro és un regal

Els xiquets i xiquetes de Muro reben als Reis Mags d'Orient

L'alcalde de Muro realitza el balanç polític d'aquest 2020 per a les càmeres d’Intercomarcal Televisió

Suspesa la Fireta de Sant Antoni de Muro 2021

Educació inicia les obres de construcció del nou CEIP El Bracal de Muro de Alcoy

Lluirament de cartes al Patge Reial


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.