Programació del 9 d'Octubre


  01-10-2020 | Muro d´Alcoi   |  Visitas:98
Actualitat

Muro d´Alcoi

En un any complicadíssim i amb moltes restriccions, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Muro ha apostat per mantindre vives les nostres tradicions. És per això que el 9 d’Octubre, encara que l’hàgem de viure d’una altra manera, té el mateix esperit de reivindicació de la llengua i la cultura dels valencians, de la nostra idiosincràsia i la nostra identitat, i també els valors de la germanor i la companyonia.

Les activitats que s’han programat són variades i per a diferents públics. Apostem per l’art i la reivindicació amb l’exposició ‘Artistes de l’exili i la lluita’, que es va inaugurar el dia 25 de setembre i que estarà exposada fins al 31 d’octubre. A més, els dissabtes hi haurà visites guiades a les 18.00 h. D’activitats relacionades amb la nostra literatura, en tenim tres:

. del 2 al 16 d’octubre es podrà visitar al Centre Cultural l’exposició ‘Carmelina Sánchez-Cutillas: des de la frontera del silenci’, cedida per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i que ens anima a conéixer la vida i obra de l’escriptora d’Altea.

. la visita guiada que es farà el dia 4 d’octubre a les 12.00 h als murals dels nostres escriptors.

. la presentació del llibre ‘Amira’, de Just I. Sellés a la Biblioteca el dia 6 d’octubre a les 20.00 h. Per als més menuts, el dia 7 d’octubre es representarà ‘La plata de Gaianes’ a les 18.30 h al Centre Cultural, que és teatre musical d’animació a la lectura.

I, com no, no podíem deixar de programar el tradicional concert del 9 d’Octubre, a càrrec de la Unió Musical, que enguany es farà el mateix 9 d’octubre a les 12.00 h al parc del Batà. Quant al Concurs de Paelles que tots els anys es programa, enguany és impossible fer-lo de manera tradicional, però hem llançat la campanya ‘Paella segura a casa’ perquè, qui vulga, faça una paella amb els seus i ens envie una foto per tal que després puguem fer un vídeo i que ens sentim un poc més units com a poble al voltant d’una tradició que fa molt anys que s’està fent.

Ja com a colofó, el dissabte dia 10 d’octubre, a les 20.00 h al Centre Cultural, tindrem la representació de l’obra ‘El testament de Maria’, a càrrec de La Dependent, que tacarà una programació del 9 d’Octubre que pretén arribar a tots per poder celebrar una de les tradicions més arrelades a Muro.

Us animem a gaudir de la cultura, sempre segura.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Muro d´Alcoi

Los vecinos de Muro de Alcoy participarán en “El Reto del Reciclaje”, de la mano de Ecoembes

Els pressupostos participatius de Muro arriben a la recta final

Hem parlar amb Ruth Jordà, directora del col·legi El Bracal

Ruth Jordà, directora del col·legi El Bracal de Muro, ens comenta l'actualitat del centre

Parlem amb Francisco Escrivá, president de la Federació de Partits Locals de la Comunitat Valenciana

Engunay les paelles del 9 d'Octubre seran a casa

Presentación en Sociedad de la Plataforma 'XARXA MURO'

Programació del 9 d'Octubre

Los vecinos de Muro participará en “El Reto del Reciclaje”


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.