El dissabte, tots al carnestoltes de Muro06-02-2018   |  Visitas:191Diversió i més de 700 euros en premis.
Muro ja ho té tot preparat per al seu Carnestoltes. Milers de participants desfilaran carrer avall des de l'Avinguda Alcoi fins la Plaça del Matzem dissabte 10 de febrer.

L’alcaldessa de Muro, Jacquelin Cerdà i la regidora de Turisme, Carol Iváñez han contat a Intercomarcal TV que serà a partir de les 19 h quan comencé la desfilada amb disfresses de tot tipus, maquillatges recarregats, carrosses, batucades, originalitat i molta música. Al final del recorregut, disco móvil.

Un dels punts d'atenció serà el concurs organitzat per l'Ajuntament en el que es reparteixen premis de 325 euros al primer, 225 al segon i 170 al tercer, es a dir, més de 700 euros en premis.

No faltaran tampoc els ballets, les cançons populars i les batucades abans citades per a animar encara més la gent, tant els participants com el nombrós públic, que segur no es voldrà perdre el Carnestoltes.Muro d´Alcoi, informació Carnestoltes 05/02/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Muro de Alcoi

Actes del dilluns, 14 de maig · Ambaixada del Tonell, Ambaixada Mora i Cristiana, Retreta

Actes del divendres, 11 de maig · LA VESPRA: Pasacarrer i Entraeta

Entrevistes especials de les festes de Moros i Cristians de Muro

Valoració de Les Festes 2018 per part del president de la Junta de Festes de Muro

Actes festers del Diumenge, 13 de maig· DIA DE LA MARE DE DÉU DELS DESEMPARATS – ENTRADA DELS MOROS.


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en