Alejandro Soler, diputat al Congrés, va visitar Monòver el passat divendres


  28-10-2020 | Monòver   |  Visitas:165
Actualitat

Monòver

Divendres passat el diputat al Congrés, Alejandro Soler, acompanyat pel també diputat i alcalde de El Pinòs, Lázaro Azorín, van visitar Monòver i van mantenir una reunió amb l’alcalde Alejandro Garcia i membres del seu grup de govern.

L’alcalde monover va posar sobre la taula el tema del refinançament de l’ajuntament de Monòver, que permeta poder pagar a més llarg termini l’enorme deute que encara arrosega la hisenda municipal, i la demanda de la parada del tren de rodalies, Villena-Alacant, en l’estació Monòver-Pinòs, que ja fa tres décades que va ser tancada als passatgers.

A continuació es van desplaçar fins a l’estació amb técnics d’Adif per a veure en quines condicions es troba. Soler s’ha compromés a fer tot el puga per aconseguir que l’estació tinga de nou activitat i els monovers i pinosers puguen utilitzar el tren que ara mateixa els deixaria pràcticament en el centre d’Alacant i també facilitaria el desplaçament de les persones que volgueren prendre l’AVE Alacant-Madrid, sense utilizar altre mitjà de transport que no fora el ferrocarril.

De igual manera reforçarà la petició que ja ha fet l’ajuntament de Monòver al Ministeri d’Hisenda de facilitar el pagament dels quasi 16 milions d’euros que encara es deuen als bancs , després d’incorporar el deute de 5,5 milions d’euros per la sentencia perduda d’Aquàlia que venia del 2009.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Todo preparado para celebrar el centenario del nombramiento de la Virgen del Remedio como patrona mayor de Monóvar

Arranca un nuevo plan de ocupación con la contratación de 17 personas monoveras

Nueva inversión en el acondicionamiento de las calles el conocido barrio de "Les cases de l'Alcalde"

L’Ajuntament ha apostat perquè el Betlem municipal no es perda

L'alcalde de Monòver realitza el balanç polític d'aquest 2020 per a les càmeres d’Intercomarcal Televisió

Cavalcada dels Reis Mags en Monòver

Els Reis Mags passejaran en descapotable pels carrers de Monòver i les seues pedanies

Hoy amanecemos con una magnífica noticia para nuestro pueblo y es que acaba de publicarse la resolución del Plan Planifica de la Diputación de Alicante

El Parque del Salitre estrena nueva iluminación


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.