L’Ajuntament ha apostat perquè el Betlem municipal no es perda


  23-12-2020 | Monòver   |  Visitas:226
Actualitat

Monòver

Nadal sense les nostres tradicions no és Nadal, per això és important mantenir-les i cuidar-les per tal que no desapareguen. Una de les tradicions nadalenques que nosaltres tenim és la del Betlem, una tradició que es remunta a fa molts anys i que està estesa per molts països, sent part indispensable del Nadal per a una gran part de la ciutadania.

A Monòver tampoc s’entén el Nadal sense les coses més tradicionals, com els arbres plens de llums, el torró, els dolços monovers, les nadales…. i com no, sense els betlems.

A moltes cases de segur que ja fa setmanes que aquestes figuretes adornen les saletes, i que faran que enguany, amb més motiu, tinguem més il•lusió per mantenir vives aquestes tradicions que ens fan especials i únics.

L’Ajuntament amb aquest esperit, i a pesar que aquest any està sent molt complicat, ha apostat perquè el Betlem municipal no es perda; entenem que, ara més que mai, és important recordar totes eixes coses que ens fan sentir-nos units. Per això enguany Monòver també tindrà el seu tradicional Betlem, és cert, que d’una manera diferent, però amb la mateixa finalitat.

L’Ajuntament ha decidit canviar la ubicació, per tal d’evitar aglomeracions incontrolades, d’aquesta manera el Betlem municipal serà mostrat al local situat al costat del Museu d’Arts i Oficis, i a través d’un cristall serà visible des del carrer. Així enguany tindrem la possibilitat de poder veure’l a l’hora que vulguem.
L’associació Amics del Betlem ha estat treballant en la seua confecció durant moltes setmanes, i sempre amb la mateixa il•lusió amb què treballen any rere any. Enguany les persones que han participat en la seua confecció són Juan Carlos Martínez, Jose Joaquín Rios, Lorenzo Amat i Francisco José Martínez. Des de l’Ajuntament de Monòver volem agrair-los l’enorme treball que han fet en un temps rècord.

L’Ajuntament per la seua part ha col•laborat en l’adquisició de tot el material necessari, en el lloguer del local, així com en el trasllat des de la seu de l’associació de tots els materials necessaris.

Enguany tampoc tindrem inauguració, però s’obrirà per a la seua visita a partir del dia 23 de desembre a les 20: 00 de la vesprada.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Todo preparado para celebrar el centenario del nombramiento de la Virgen del Remedio como patrona mayor de Monóvar

Arranca un nuevo plan de ocupación con la contratación de 17 personas monoveras

Nueva inversión en el acondicionamiento de las calles el conocido barrio de "Les cases de l'Alcalde"

L’Ajuntament ha apostat perquè el Betlem municipal no es perda

El ayuntamiento de Monóvar subsana el gran problema que presentaba la zona de tras cuartel debido a la acumulación de aguas pluviales

L'alcalde de Monòver realitza el balanç polític d'aquest 2020 per a les càmeres d’Intercomarcal Televisió

Cavalcada dels Reis Mags en Monòver

Els Reis Mags passejaran en descapotable pels carrers de Monòver i les seues pedanies

Hoy amanecemos con una magnífica noticia para nuestro pueblo y es que acaba de publicarse la resolución del Plan Planifica de la Diputación de Alicante


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.