La Policia Local de Mon˛ver utilitzarÓ pistoles de descÓrrega elŔctrica


  01-02-2020 | Mon˛ver   |  Visitas:326
Actualitat

Mon˛ver

Seguint el procÚs de modernitzaciˇ de les estructures municipals per l'Ajuntament de Mon˛ver, s'ha procedit a lĺadquisiciˇ de dos Pistoles Taser, per a la Policia Local, amb la finalitat de dotar a aquest cos dĺuns mitjans mÚs
acords amb la situaciˇ actual i que permetrÓ als agents actuar sobre aquelles persones que presenten un elevat estat dĺagressivitat i en les quals no siga suficient la utilitzaciˇ de la defensa reglamentÓria.

Aquest "armament no letal" segons declaracions de la regidora de Policia M¬ Amparo Maestre, "consisteix en una alternativa moderada en situacions de crisi, sense haver dĺemprar armes de foc. Lĺobjectiu Ús que les detencions es realitzen de manera segura tant per a lĺagent com per a la persona detinguda".

Els models adquirits llancen dos dards units a lĺarma mitjanšant un cable, de tal manera que en arribar al cos es transmet la descÓrrega, que provoca la parÓlisi temporal del subjecte.

La decisiˇ dĺadquirir aquest instrumental es pren a causa de les contÝnues intervencions en les quals els agents es veuen immersos i en les quals han dĺintervenir usant mitjans proporcionats i garantistes per a la seguretat de tots.

Durant aquesta setmana, els i les agents de la plantilla de la Policia Local estan sent instru´ts per al seu ˙s. Aquests cursos estan sent impartits en la Comissaria de Sant Vicent del Raspeig. AixÝ , en aquestes jornades els nostres agents, sĺinstruiran tant en el seu maneig com en la regulaciˇ legal per a La seua utilitzaciˇ.

El cost de l'adquisiciˇ ha estat de 5.757Ç, inversiˇ que ha anat a cÓrrec del pressupost municipal.

Segons apuntava la Regidora M¬ Amparo Maestre, "Era una adquisiciˇ necessÓria i molt demandada per la plantilla local. AixÝ, hem atÚs una de les reivindicacions que des de fa molts anys tenien els i les agents de la nostra policia.

En aquest sentit, Maestre ha expressat que continuarÓ treballant per la seguretat de la plantilla de la Policia Local perquŔ puguen exercir el seu treball amb les millors condicions possibles, i aixÝ aconseguir que la nostra ciutat siga tambÚ mÚs segura.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Mon˛ver

'CullerÓ i Arrere', hui cuinem unes tonyes monoveres

Mon˛ver celebra la Mitja Festa amb el IV Concurs de Gatxamiga

Monˇvar acogiˇ una emotiva ediciˇn del Memorial Epi de balonmano

El CH Santa Bßrbara de Monˇvar se acerca a la fase de ascenso a segunda

Actividades con motivo de la celebraciˇn de 8 de marzo

'CullerÓ i Arrere', hui cuinem uns crespells

Cuinem una coca a la pala a 'CullerÓ i Arrere'

'CullerÓ i Arrere', cuinem una coca d'ametla

Cuinem unes pastetes d'ou a 'CullerÓ i Arrere'


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.