La xiqueta Laia Esteve presenta el seu primer conte «El Monstre de l’Era Alta» a Monòver


  18-09-2020 | Monòver   |  Visitas:209
Actualitat

Monòver

La xiqueta Laia Esteve, responsable de La Veu dels Menuts a La Teua Ràdio, presentarà el pròxim diumenge, 4 d’octubre, el seu primer conte.

Serà a les 12h del migdia a l’Àgora de la Casa de Cultura de Monòver, a l’aire lliure, i seguint totes les mesures i protocols establerts per les autoritats sanitàries.

Es tracta d’un conte «imaginatiu on les aparences enganyen«, com destaca l’autora. «Un conte tendre per a aprendre a buscar bellesa a l’interior i no deixar-se enganyar per les aparences i la superficialitat». A més a més, destaca l’integració, tractat des d’un punt de vista infantil.

Laia Esteve té set anys i va presentar aquest conte al Concurs de Relats Radiofònics de LTR en la present edició 2020. Durant aquest estiu «vam decidir que podríem il·lustrar-lo, maquetar-lo i provar a imprimir-lo a vore què tal».

El conte ja està imprés i, «després de parlar amb Júlia Tortosa, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Monòver, vam decidir fer la presentació a l’aire lliure, per a una major facilitat i amplitud d’espai», tenint en compte que serà obligatori l’ús de la mascareta i la distància social.

Segons explica Laia «estic molt contenta perquè he ajudat al disseny dels dibuixos en tot moment assessorant a ma mare i dient-li com volia que fora: des de l’aparença del Monstre, als carrers que aparèixen i els colors utilitzats».

El pròleg d’aquest conte ha estat elaborat per l’escriptor i mestre monover Paco Corbí Jordà, «a qui li estem enormement agraïts». A «El Monstre de l’Era Alta» trobarem espais i zones típicament monoveres, amb molt de color, tot barrejat amb històries tendres, decepcions i també alegries. Un conte per a somiar en com volem que siguen les coses i demostrar que el canvi està a la nostra mà per a
aconseguir el que realment desitgem.

La presentació correrà a càrrec d’Alicia Cerdá, arxivera i bibliotecària municipal i participaran Paqui Limorti, historiadora monovera i Laia Esteve, autora del conte.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

El actor monovero Alfredo Belda protagonizará una obra de teatro escrita por Azorín

Visitem un forn de pa "eco" a la localitat de Monòver

La Asociación de Comerciantes de Monóvar anima a los comercios, empresas y autónomos a solicitar las nuevas ayudas

Acondicionamiento de los alrededores del colegio Azorín y de la avenida de la Enseñanza

El Kursaal Fleta acoge una nueva exposición del Centro Ocupacional "El Molinet"

Actualitat de Monòver amb el seu cronista oficial

Acto Homenaje a los Héroes de la pandemia

Parlem amb els responsables del nanos i gegants de Monòver

Monóvar celebra la festividad de los Santos Patronos


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.