S’adequa la senyalització viària a diverses zones de la ciutat


  19-02-2021 | Monòver   |  Visitas:167
Actualitat

Monòver

Aquesta setmana s’ha procedit a l’adequació de la senyalització viària d’algunes zones de la ciutat que podien ocasionar algun tipus de conflicte.

És el cas de la rodona d’entrada a la Urbanització Ecociudad. Allà, “s’ha pintat la senyalització del terra i s’han canviat les senyals verticals”, com ha explicat la regidora de Policia Local, M. Amparo Maestre.

A més a més, altre punt en el qual hi havia problemes a l’hora de circular es troba a la Venda de Blai, concretament al carrer Riu Ebre.

Allà, la part del carrer que connecta amb el Camí de la Pedrera tenia una doble direcció i, sovint, era motiu de conflicte per als conductors.

Una vegada estudiat aquest problema, “s’ha decidit mantenir aquest carrer ÚNicament de baixada, mentre que el de muntada quedarà en les mateixes condicions”.

A més a més, s’ha reforçat la senyalització vial al terra i, durant uns dies, “s’acompanyarà per una senyalització temporal, fins que els conductors s’acostumen a la nova situació”.Altres punts de la ciutat on s’han repintat les marques viàries horitzontals són: al carrer Argentina, Ricardo Leal, Antonio Ramos Carratalá, Luis Martí, Sant Joan, Plaça de la Telefònica, Metge Juan Bellot, Camí del Cementeri, l’encreuament del carrer Major amb Masianet, l’encreuament del camí on es troba l’empresa VIFAMA, així com el d’Ecociudad amb el Collao de l’Atmetler, on hi ha un espai amb un mur conflictiu.

Algunes de les senyalitzacions noves estan relacionades amb zones de càrregues i descàrregues, tenint en compte les demandes d’alguns comerços locals, així com una nova zona d’estacionament reservada per a persones amb discapacitat al carrer Major.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Ana Marhuenda, portavoz del PP, asegura que el Presupuesto 2021 es el "Presupuesto fantasma"

Coneixem el Pressupost 2021, i els pagaments de les primeres 22 ajudes del Pla Parèntesi amb un import de 52.600 euros

Especial Semana Santa 2021. "Una Semana Santa diferente"

Monòver disposarà d'una nova edició dels tradicionals Monajocs sota el lema 'Anem de mona'

Hablamos con Guillermo Rico, portavoz de Veïns de Monòver

El domingo 14 de febrero, al finalizar la Eucaristía de las 12:00 horas, se presentó la XV edición de la publicación anual Cruz de Guía.

Monòver atorga altres 22 Ajudes Parèntesi amb un import de més de 51.100 euros

La Regidoria de Patrimoni crea un mapa interactiu per a donar a conèixer les mostres de pedra seca localitzades al terme municipal

Monòver col•labora amb el CEFIRE d’Elda en les III Jornades ‘COEDUCA Canviem la Mirada’


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.