Els pressupostos participatius de Muro arriben a la recta final


  16-10-2020 | Muro d´Alcoi   |  Visitas:231
Actualitat

Muro d´Alcoi


Amb una excel.lent i quantiosa participació, les propostes fetes a la 5ª edició dels Pressupostos Participatius de Muro han arribat a la seua última i definitiva fase, la fase de votació.

De les seixanta propostes presentades, trenta-cinc han complit els criteris d'admissió, i per tant podran ser votades per totes les veïnes i veïns empadronats a Muro i amb els setze anys complits que ho desitgen.

Propostes referents al condicionament de la via pública ( arreglar voreres i carrers, senyalització vial, etc...) , millora de jardins , zones verdes i parcs infantils, elements i aparells per a les instal.lacions d'oci i cultura, millora i construcció d'instal.lacions esportives ( pista de padel, rocòdrom, pista multiesport, etc...) , equipament tecnològic ( llibres electrònics, megafonia ) , i aparells de desinfecció i reciclatge són una bona mostra de la qualitat de les propostes que els ciutadans i ciutadanes de Muro han registrat per tractar de fer del nostre poble un poble millor.

“ Un any més el poble de Muro ha respost i ha demostrat que és un poble participatiu, amb un alt nivell de consciència i implicació , ja que la quantitat i qualitat de les propostes fetes determina clarament que s'aposta per procediments vinculants i en els que la ciutadania té l'última paraula “ , ens explicava el Regidor de Participació Ciutadana Kike Pascual.

Per a poder votar presencialment s'ha habilitat una urna en el registre de l'Ajuntament , i per a qui opte per la manera telemàtica ho podrà fer en : www.muroparticipa.com . Cal recordar que les dates per a poder votar seran les compreses entre el 16 i el 28 d'octubre, tots dos inclosos.

“ Animem a la població a que continue participant d'aquests procediments de democràcia directa i horitzontal ,uns processos que ens ajuden a establir vincles i ens enriqueixen com a societat , i a més potencien la vessant col.laborativa i corresponsable dins d'aquest món tant canviant i imprevisible “, concloïa Pascual.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Muro d´Alcoi

La Mancomunitat de Serveis Socials Mariola, es una de les entitats locals seleccionades per la Comunitat Valenciana per al desenvolupament d’itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de pers

Coneixem les activitats de Muro amb motiu del 25N

El passat dissabte 1 de novembre es va celebrar al Palau Veldòdrom Lluís Puig de València, el Campionat Europeu de BJJ Esportiu Gi & NoGi 2020

Inicio de las obras de rehabilitación de varios caminos en el término municipal de Muro

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Muro recolza als esortistes base


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.