II Jornada de la ciència


  27-04-2019 | Muro d´Alcoi   |  Visitas:266
Actualitat

Muro d´Alcoi


La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Muro, per mitjà del seu programa muroeduca, presenta la II Jornada de la Ciència, que se celebrarà el pròxim 3 de maig de 2019 a la zona de l’Estació i Arxiu Municipal en horari de 10.00 a 14.00 amb l'objectiu d'acostar el món científic a tota la població mitjançant tallers destinats al públic infantil organitzats pel Departament d'Educació amb la col•laboració del Taller d’Ocupació Murocupa't 2: “Dinamització de temps lliure educatiu infantil i juvenil”. A més, hi haurà xarrades impartides per científics i científiques de la Universitat de València, del KTH Royal Institute of Technology (Estocolm, Suècia) i el CERN (Organització Europea per a la Investigació Nuclear) destinades al públic en general.

El canvi climàtic o la presència de plàstics en els oceans són conseqüències de l'activitat industrial i el consum insostenibles. La humanitat es troba en un període de transformació tecnològica cap a una societat sostenible, en la qual les necessitats energètiques i materials provindran de recursos renovables. La biomassa constitueix la major font de recursos renovables en la biosfera.
Conéixer l'univers, el seu origen, aprendre sobre les ones gravitatòries... De què estem fets? Quina és l'estructura de la matèria?
És segura l'aigua que bec?...Compre aigua embotellada o bec la de l'aixeta? Com mesurem una distància? Mesurar les distàncies en Física és essencial. Els protagonistes de les nostres històries seran Henrietta Leavitt i les cefeides, Eratòstenes i el ràdio de la Terra…

El ser humà es planteja aquestes preguntes des de temps immemorials. Aquestes qüestions, que en un principi pertanyien a l'àmbit de la filosofia, ara han sigut abordades per la ciència i ens ha oferit una visió fascinant sobre el món que ens envolta.
Sense Einstein, sense Newton i sense la resta de grans científics seria impossible entendre el món i la forma en què hui el vivim.
La ciència ens acompanya en tot moment en les nostres vides, així doncs, obrim els ulls a la Ciència.

Amb aquesta iniciativa la Regidoria d'Educació aposta també per acostar les ciències a les dones i les xiquetes de totes les edats donant força i veu a científiques d'èxit, promovent amb això el necessari augment de les vocacions científiques al nostre país.

Vos esperem!!!

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Muro d´Alcoi

El concurs públic per a la construcció del CEIP El Bracal s’ha obert hui a la plataforma de contratació de l’Estat

Don Jesús Rodrigo, vicario parroquial de Muro, envía sus mejores deseos en estas fechas tan especiales

Oficina Ajudes Iniciatives COVID19

L´Ajuntament de Muro repartirà mascaretes a cada domicili de la població

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha concedit l’aula d’Infantil de 2 anys al CEIP Montcabrer

Residus abocats al camí de la Quebrantà

Eucaristies de les Festes de Moros i Cristians 2020 de Muro


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.