La nova piscina municipal de Muro obrirà les portes el proper 15 de julio


  13-07-2020 | Muro d´Alcoi   |  Visitas:84
Actualitat

Muro d´Alcoi

La remodelada Piscina Municipal de Muro encetarà temporada d'estiu aquest dimecres 15 de juliol , i ho farà amb moltes novetats degudes en gran part als condicionants d'obligat compliment per a fer front amb garanties a la pandèmia de la covid-19.

Una de les principals novetats radicarà en els nous horaris, de 10h a 14:30h del matí i de 15:30h a 20:00h de la vesprada, sent aquestes dues franges horàries independents i subjectes a nou pagament en cas de voler gaudir de les dues en un mateix dia.
Aquest descans entre matí i vesprada, permetrà afegir una desinfecció exhaustiva a les ja obligatòries neteges intensives i rutinàries del dia a dia.

En quant a l'aforament ,aquest estarà limitat a 125 persones en cadascuna de les franges horaries, respectant en tot moment les mesures de seguretat decretades per a aquest tipus d'instal.lacions lúdic-esportives.

“ Anem a obrir la piscina respectant escrupolosament totes les mesures sanitàries i de seguretat corresponents, com són les entrades i eixides independents , la cartelleria informativa que explica la manera correcta d'actuar dins de la instal.lació, l'obligatorietat d'entrar amb la mascareta posada , la utilització dels gels hidroalcohòlics i incidir en la necessitat imperiosa de mantindre les distàncies de seguretat “, comentava el Regidor d'Esports Kike Pascual.

Altres punts dignes de destacar són el manteniment de la política de preus i abonaments , i la possibilitat d'accés als vestuaris, serveis i dutxes, això sí, d'una manera limitada i amb la recomanació d'utilitzar-los el mínim possible i responsablement per evitar massificacions innecesàries.


“ Com tot sabem estem davant un any atípic pels condicionants de la pandèmia , i això unit a les complicacions diverses i motivades per varis factors a l'hora de finalitzar les obres, fa que des de l'Ajuntament de Muro es demane màxima responsabilitat i comprensió per la situació anòmala i complexa. A més , després de tota la incertesa i patiment que els nostres veïns han hagut de suportar, calia esforçar-se al màxim per obrir la piscina perquè la gent de Muro s'ho mereixia “, concloïa el regidor.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Muro d´Alcoi


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.