La Volta a les Pedanies, tot un clàssic a les jornades per a la sostenibilitat de Muro


  25-03-2019 | Muro d´Alcoi   |  Visitas:340
ActualitatAquest matí del diumenge 24 de març ha tingut lloc la ja tradicional "Volta a Peu a les Pedanies" dins del programa de les “XV Jornades per la Sostenibilitat”, que venen duent-se a terme des del passat dia 7 a la vila de Muro. L’activitat s’ha desenvolupat amb gran afluència de participants de totes les edats. Es tracta d’una activitat amb gran popularitat en el calendari murer, organitzada per la Regidoria de Medi Ambient. L’activitat ha començat a la Casa de Ferro, seu de l’Oficina de Medi Ambient, a les 8:45 del matí on, l’organització ha regalat borses reutilitzables per a tots els participants com a record d’aquests 15 anys de les Jornades. Després de recórrer els camins que separen L’Alquerieta Jordà, Benàmer i Setla de Nunyes, on s’ha fet la tradicional foto de grup, els participants han arribat a Turballos al voltant de les 10:30 h, on l’organització havia preparat taules i ha repartit aigua-sal i begudes. Membres del Taller d’ocupació Murocupa’t 2 han realitzat un photocall on els participants han pogut fer-se una foto divertida com a record d’aquesta jornada i un taller de separació de residus. “Jornades com les de hui, ens serveixen per a connectar-se amb el nostre entorn i ser més conscients de la necessitat de cuidar-lo i millorar-lo. Tenim un patrimoni natural envejable que hem de saber valorar i protegir amb un ús sostenible i raonable. Anar de poble a poble pel mig de vinyes i oliveres mentre gaudeixes de les vistes de les muntanyes que ens envolten és tot un privilegi”, ha afirmat Elicerio Pérez. L’activitat ha discorregut sense cap incident en un ambient familiar i de germanor i forma ja part del calendari murer, encara que no són pocs els que recorren aquesta ruta durant tot l’any donat el seu atractiu i accessibilitat.
També a partir de les 12:30h hi havien organitzats uns tallers de temàtica ambiental per als més menuts a la plaça Matzem, realitzats pel Taller d’ocupació Murocupa’t 2. Allí han pogut fer-se instruments musicals, marcs per a fotografies i cossiols a partir d’objectes reutilitzats, entre altres.Link de vídeo dels tallers, amb les paraules del regidor Eli Pérez y el professor del taller d’ocupació Lázaro Acosta:

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Muro d´Alcoi

La Volta a les Pedanies, tot un clàssic a les jornades per a la sostenibilitat de Muro

Muro se encuentra celebrando las XV Jornadas de SOStenibilidad

Identitat corporativa de la Col•lecció Museogràfica Municipal de Muro


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.