Noves inversions a Muro es posen en marxa


  16-05-2019 | Muro d´Alcoi   |  Visitas:227
Actualitat

Muro d´Alcoi


Des de l’Ajuntament de Muro s’han posat en marxa diverses inversions que estaran
finalitzades al llarg del present exercici.

Es tracta de dues noves instal·lacions esportives, (una pista de patinets o pumtrack, i un parc de calistènia), nous bancs (mobiliari urbà) repartits per tot el poble, el increment de l’enllumenat públic en diverses zones i la millora i ampliació de la piscina Municipal.

En concret es tracta de les següents inversions:
- Pista de Pumptrack, pista per a la pràctica de bmx, patinets, monopatins, etc, amb un pressupost de 47.336,42€ adjudicada a la constructora «Global Urban Sports Mediterraneo,s.l.», està construint-se al poliesportiu municipal i en breu estarà finalitzat.

- Parc de Calistènia, per a la pràctica d’aquest esport que consisteix en exercicis físics amb el pes corporal. Aquesta obra està adjudicada a l’empresa «Tratamiento, organización, técnicas, equipamientos múltiples. S,L», per un import de 16.159, 55€, i s’executarà en breu.

- Bancs (mobiliari urbà), s’instal·laran un total de 17 nous bancs a les diferents zones del poble, per a donar un millor servici, sobre tot a la gent gran. La inversió es de 4.048,77€ i el contracte s’ha adjudicat a la empresa «CM Plastik recycling», i ja estan instal·lant-se.

- Millora de l’enllumenat públic, s'instal·laran noves lluminàries a les següents zones, Avinguda València, Avinguda dels Desemparats, zona de les joguines del parc del rellotge, camí vell de Setla i Carrer Benimarfull, les obres començaran a partir del 27 de maig. L’empresa adjudicatària es «IMS 2020, Soluciones de Energia, s.l.», per un import de 60.349,09 €

- Millora i ampliació de la piscina Municipal, a partir de setembre començarà l’obra de remodelació i millora de les instal·lacions de la piscina municipal, s’ampliarà la zona de jardí i es renovarà totes les instal·lacions, depuradores, gots de les piscines, vestidors, etc. Aquesta obra s’ha adjudicat a Saforvall Obras i Infraestructuras, S.l. per un import de 241.413,18 €

- Pintura Vial, senyalització horitzontal, pintura vial a les pedanies i diverses zones del poble per un import de 14.449,32 euros, pendent la seua adjudicació.
- Adquisició de senyalització Vertical, senyals de tràfic, reductors de velocitat i pilons, per a la millora de l’ordenació del tràfic en diverses zones del poble, per un import de 7.892,94 €

Des de l’Ajuntament s’ha organitzat la posada en marxa d’aquestes obres de forma escalonada per tal de que cause les menors molèsties possibles als veïns.
El total d’aquestes inversions es de 391.649,27€, 150.236,09€ finançats amb fons propis, i 241.413,18 € a càrrec de la Diputació, mitjançant subvenció.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Muro d´Alcoi

El concurs públic per a la construcció del CEIP El Bracal s’ha obert hui a la plataforma de contratació de l’Estat

Don Jesús Rodrigo, vicario parroquial de Muro, envía sus mejores deseos en estas fechas tan especiales

Oficina Ajudes Iniciatives COVID19

L´Ajuntament de Muro repartirà mascaretes a cada domicili de la població

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha concedit l’aula d’Infantil de 2 anys al CEIP Montcabrer

Residus abocats al camí de la Quebrantà

Eucaristies de les Festes de Moros i Cristians 2020 de Muro


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.