Procés participatiu: Projecte Zona Verda Batà


  04-02-2021 | Muro d´Alcoi   |  Visitas:144
Actualitat

Muro d´Alcoi

L’Ajuntament de Muro va a posar en marxa un procés de treball per tal de definir un avantprojecte per al nou espai verd de la zona del Batà. Aquest ha de ser un enclavament molt important per al futur desenvolupament del nostre poble, per tant s’ha definit que aquest procés de treball tinga una important component participativa.

El procés de participació tindrà diferents moments; es realitzaran diferents entrevistes amb l’equip de govern, tècnics municipals i partits polítics presents a la corporació municipal; es portaran a terme sessions de treball participatiu amb les diferents entitats del poble que mostren el seu interès en participar i, a banda, per tal de garantir que totes les persones puguen expressar els seus punts de vista, es posarà a disposició de la població un formulari per arreplegar les propostes individuals.

Posteriorment, amb tota la informació obtinguda, a la que es sumaran els anàlisis tècnics realitzats pels equips redactors, es passarà a definir un avantprojecte que ens servirà per a convocar un concurs per a l’execució del projecte a una fase posterior.

Aquests projectes orientats a la millora d’espais de relació social són fonamentals dintre de les noves estratègies de les Agendes Urbanes 2030 i els Objectius del Desenvolupament Sostenible, sobre tot sent també projectes que inclouen la participació ciutadana. Per garantir el desenvolupament correcte del procés s’ha comptat amb un equip tècnic extern amb més de 10 anys d’experiència en la realització d’aquests tipus de treballs i que aporta una àmplia xarxa de col·laboradores que abasten tots els àmbits de coneixement necessaris per la consecució del projecte.

Els terminis per a la finalització dels treballs son de 3 mesos per tant esperem tenir resultats cap a finals d’abril o principis de maig d’aquest any. Donades les circumstàncies sanitàries, aquest procés de treball es defineix, inicialment, en format telemàtic.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Muro d´Alcoi

Coneixem la història de la Mare de Déu dels Desemparats de Muro

Visitem l’ermita de la Mare de Déu dels Desemparats de Muro d’Alcoi

L'Ajuntament de Muro portarà al proper Ple ordinari el canvi de dates dels festius locals

Muro celebraria les seues ancestrals Fogueres de Sant Josep, una festa en la qual els veïns del municipi cremen imponents fogueres elaborades a base de mobles vells, restes de poda i llenya.

Visitem la Unió Musical de Muro


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.