La natura de nou protagonista amb les Jornades per a la Sostenibilitat de Muro26-02-2018   |  Visitas:186

El 24 de febrer va ser la inauguració de les jornades amb la conferència ‘Què és la sostenibilitat?’ a càrrec de Francisco Álvarez Molina, director general d’Economia, a les 11 h, al qui va acompanyar el regidor de Medi Ambient de Muro, Eli Pérez.

La següent activitat tindrà lloc al dia següent amb la tradicional ‘Trobada d’intercanvi de llavors tradicionals’ que arriba a la seua XI edició i que es celebrarà a Turballos.

Altres activitats destacades d’aquestes jornades seran per exemple la XIV edició, tantes como jornades, de la Volta a les Pedanies que serà el 4 de març, la projecció del documental ‘Serpis de Ferro’ amb una conferència sobre el tren Alcoi-Gandia el mateix dia.

El 9 de març serà protagonista el conegut climatòleg televisiu Jordi Payà que donarà una xerrada que portarà per títol ‘Raonem sobre el nostre clima i el canvi climàtic’ a les 19’30 h.

Altra activitat clàssica serà esportiva amb la ‘XI Pujada a la Penya El Frare’ que es disputarà el 11 de març.

També destacar la presentació de la càtedra ‘Celler La Muntanya’-Universitat Miguel Hernández amb David Bernardo López, acompanyada d’una ruta per les Microvinyes, una conferència i un tast, tot el 17 de març.

L’acte de cloenda de les jornades tindrà lloc el 25 de març amb la conferència ‘El voluntariat en el incendis forestals. ACIF Alcoi’ amb un posterior debat-col·loqui i la projecció d’un documental.

No faltaran activitats per a escolars com l’anellatge d’aus de Pep Cantó i el reconeixement de l’ecosistema de ribera en el Riu d’Agres. Tampoc faltaran tallers i exposicions de bonsais, art i fotografies, concurs d'engalanament dels balcons, cursos, gymkana per als menuts o la presentació d'un llibre, entre d'altres activitats.

La presentació de les jornades l'han realitzat el regidor de Medi Ambient, Eli Pérez, i la coordinadora de l'oficina de Medi Ambient, Carla Reig.

Muro d´Alcoi, informació XIV Jornades de Sostenibilitat 24/02/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Muro, parlem amb Eli Pérez, regidor de Medi Ambient, 07/03/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Muro de Alcoi


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en