Dia de lEntrada: 27 dabril


  29-04-2019 | Onil   |  Visitas:508
Festes : Moros i Cristians

Onil


A les 8:h: Volteig general de campanes.Diana amb dolaina i tabalet.
A les 11h: Missa solemne a crrec de la famlia Rico, d'Aspe.

A les 11:45h: Les bandes de msica, al costat dels representants de cada comparsa estaran, formades davant dels seus respectius estendards. Del toc de trompeta s'encarregar Fernando Timoneda Brazales del C.I.M.O.

A les 12h: Des del balc central del Palau el capell - Rector Jos Manuel Rico resar l'Ave Maria, desprs del qual el C.I.M.O. dirigit per D.Carlos Esteve Domnech, interpretaran els himnes en aquest ordre: 1r Himne Regional, 2n Himne Nacional, Masclet i 3r Himne de Les nostres Festes III Centenari, amb el qual quedaran inaugurades les Festes.

Desprs es procedir a la Moguda de Bandes on cada banda de msica interpretar un pasdoble amb el qual participar en el concurs de bandes, desfilant posteriorment pels itineraris concertats.

A les 17h: Missa i Novena a la Mare de Du a l'esglsia.

A les 17:30h: La desfilada de l'Entrada s'iniciar al final de l'Av. Constituci fins a la Plaa del Carme, obrint la desfilada dels estendards de les comparses i el de l'Associaci que enguany li correspon a la comparsa Biscans, seguits pel Centre Instructiu Musical d'Onil.

Seguidament l'Ambaixador Cristi a cavall obrir el Bndol Cristi amb les Comparses Cristians, Biscans i Estudiants.

A continuaci l'Ambaixador Moro a cavall i obrint el Bndol Moro amb les Comparses Moros, el Marroc i Moros Artistes.NGELUS I MOGUDA BANDES:
ENTRADA:
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Notícies relacionades


Lo más visto en Onil

El despreniment duna roca de 9 tones obliga a desallotjar 7 habitatges a Onil

El Ayuntamiento de Onil ha puesto en marcha un nuevo servicio: El Punto de Registro de Usuario, de la Autoridad de Certificacin de la Comunidad Valenciana (ACCV)

La asociacin de vecinas y vecinos del Centre Histric dOnil, inicia este 2020 con una serie de actividades que pretenden dinamizar y potenciar esta zona vecinal


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.