La Festa d'Onil calfa motors amb la presentació de capitans, el pregó i la Volta11-03-2018   |  Visitas:424

Amb l’acte de la presentació de capitans, hui dissabte 10 de març a les huit de la vesprada en el pavelló del Poliesportiu, comença el calendari fester d’enguany, que seguirà el dissabte dia 17 amb la Volta i el 6 d’abril amb la presentació del llibre i el cartell, a les 20:00 hores en el Centre Cultural.

Cal assenyalar que també ha tingut lloc, en l'acte de presentació de capitans, el pronunciament del pregó, que este any ha corregut a càrrec de Teresa Esteve, ex presidenta de l'Associació de Comparses 'Mare de Déu de la Salut'..
I ja quasi da­munt de les festes patronals, els dies 7 i 14 d’abril tindran lloc les retretes cristiana i mora, respectivamente, a partir de les deu de la nit, informen des de l’Associació de Comparses.

A més, des de Intercomarcal TV vam oferir una programació especial de les festes.

Onil, Presentació de Capitans i Pregó de Festes (1ª Part), 10/03/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.Onil, Presentació de Capitans i Pregó de Festes (2ª Part), 10/03/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.Programa Especial Festes Onil (1ª Part), Película de 1997, Olleta del 2009, Onil, 2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Programa Especial Festes Onil (2ª Part), Onil, 2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.Programa Especial Festes Onil (3ª Part), Onil, 2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Programa Especial Festes Onil (4ª Part), Onil, 2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Programa Especial Festes Onil (5ª Part), Onil, 2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Programa Especial Festes Onil (6ª Part), Onil, 2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Onil

Presentación de la maqueta realizada por los alumnos del Máster de Arquitectura de la UA, de la Iglesia de Onil proyectada a principios de los 70 por Eusebio Sempere y el arquitecto Fernando Higueras

Concert didàctic Banda Jove CIMO

Concierto de música coral el próximo mes de junio

Procesión de despedida desde la Iglesia hasta la ermita

Oferta de 18 llocs de treball per a joves a l'Ajuntament d'Onil

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies es reunixen a Onil


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en