Dia de l´Entrada: 27 d´abril


  29-04-2019 | Onil   |  Visitas:282
Festes : Moros i Cristians

Onil


A les 8:h: Volteig general de campanes.Diana amb dolçaina i tabalet.
A les 11h: Missa solemne a càrrec de la família Rico, d'Aspe.

A les 11:45h: Les bandes de música, al costat dels representants de cada comparsa estaran, formades davant dels seus respectius estendards. Del toc de trompeta s'encarregarà Fernando Timoneda Brazales del C.I.M.O.

A les 12h: Des del balcó central del Palau el capellà - Rector José Manuel Rico resarà l'Ave Maria, després del qual el C.I.M.O. dirigit per D.Carlos Esteve Doménech, interpretaran els himnes en aquest ordre: 1r Himne Regional, 2n Himne Nacional, Mascletà i 3r Himne de Les nostres Festes III Centenari, amb el qual quedaran inaugurades les Festes.

Després es procedirà a la Moguda de Bandes on cada banda de música interpretarà un pasdoble amb el qual participarà en el concurs de bandes, desfilant posteriorment pels itineraris concertats.

A les 17h: Missa i Novena a la Mare de Déu a l'església.

A les 17:30h: La desfilada de l'Entrada s'iniciarà al final de l'Av. Constitució fins a la Plaça del Carme, obrint la desfilada dels estendards de les comparses i el de l'Associació que enguany li correspon a la comparsa Biscaïns, seguits pel Centre Instructiu Musical d'Onil.

Seguidament l'Ambaixador Cristià a cavall obrirà el Bàndol Cristià amb les Comparses Cristians, Biscaïns i Estudiants.

A continuació l'Ambaixador Moro a cavall i obrint el Bàndol Moro amb les Comparses Moros, el Marroc i Moros Artistes.ÀNGELUS I MOGUDA BANDES:
ENTRADA:
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Notícies relacionades


Lo más visto en Onil

David Lloréns se ha proclamado campeón del MÁSTER NACIONAL CHAMPIONS WOLD correspondiente al CIRCUITO JUVENIL DE TENIS

Exposició per a commemorar el 50 aniversari de les nines Barriguitas de Famosa. 50 anys de Barriguitas


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.