Gran èxit de participación a la Fira ONIL ES MOSTRA09-10-2017   |  Visitas:493


ONIL ES MOSTRA  és un gran aparador de l'oferta lúdica, cultural i comercial d´Onil, adreçada a tots els públics amb una proposta que combina turisme, esport, gastronomia, comerç, patrimoni  i cultura, que té lloc el cap de setmana més proper al 9 d’octubre.
Durant aquests tres dies, els visitants podran conèixer un ampli ventall de propostes, entre les que destaquen aquelles relacionades amb la gastronomia, el turisme, l'art, el comerç, la moda i la cultura, a més de participar en les activitats paral·leles de tot tipus.


El grans eixos del Mostra són:

Turisme: important mostra de turisme de proximitat on es celebren presentacions i demostracions específiques, amb l'objectiu de posar en valor el territori i donar a conèixer tot el seu potencial pel que fa al patrimoni natural, arquitectònic o cultural.
Gastronomia: des de cuina d'autor fins a cuina d´Onil.

Market:  amb parades de moda, decoració, bijuteria... de dissenyadors o artesans amb marca pròpia, de proximitat, i negocis d´Onil.

Esports: Mostra de diferents clubs esportius locals amb activitats, competicions i espais per poder gaudir-ne d’ells.

Oci per als menuts:  espais pensats per als més petits com un espai «lúdic i educatiu», amb tallers i activitats molt atractives.

Art: el públic tindrà al seu abast obres d'estils molt diversos en pintura, escultura, fotografia i il•lustració. Es tracta d'una activitat que pretén, també, trencar la seriositat i el rigor que sovint tenen les galeries d'art i que les allunyen d'una part del públic.Onil, Onil es Mostra, II Fira de Comerç i Costums, 07/10/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Onil

Presentación de la maqueta realizada por los alumnos del Máster de Arquitectura de la UA, de la Iglesia de Onil proyectada a principios de los 70 por Eusebio Sempere y el arquitecto Fernando Higueras

Concert didàctic Banda Jove CIMO

Concierto de música coral el próximo mes de junio

Procesión de despedida desde la Iglesia hasta la ermita

Oferta de 18 llocs de treball per a joves a l'Ajuntament d'Onil

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies es reunixen a Onil


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en