XIV Concerts de intercanvis musicals Colla Dolçainers i tabaleters El Terròs i Grup de danses de El Pinòs14-09-2017   |  Visitas:122

La Conselleria de Cultura i Educació de la Generalitat Valenciana ha organitzat enguany el XIV Programa de Concerts d’intercanvis Musicals 2017 a la que per aquesta edició ha volgut incloure a les societats musicals folklòriques de la Comunitat Valenciana.

Es per aquest motiu que la colla de Dolçainers i Tabaleters El Terròs de Petrer i El Grup de Danses de El Pinós participaran conjuntament en aquesta edició. Amb dós concerts es celebraran el proper dissabte 23 de Setembre a les 20.30h al Auditori Municipal de El Pinós i el diumenge 24 de Setembre a les 12 hores del mati  ho faran al Teatre Municipal Cervantes de Petrer.

Els dos grups interpretaran un repertori conjunt de balls i tocates tradicionals de les comarques del  Vinalopó. Un repertori que donarà cabuda a balls i músiques tant tradicionals com les danses de les Carasses fins tocates de fora de les nostres comarques com el Bolero de Xàtiva.
La entrada als dos espectacles serà lliure al públic en general. Aquestos dos grups ja han fet alguns encontres amb anterioritat amb molt èxit.
Les dolçaines , guitarres,  Llaüts,  percussió, postisses i balls en general s’uniran per donar a conèixer el que es un cicle vital festiu d’aquestos grups dins d’un dia de festiu.
Esperem comptar amb la presència de la gent aficionada a les danses i músiques tradicionals, als amants de la música en general i a tothom què estiga interessat. 
Aquest espectacle compta amb el suport del Institut Valencià de Cultura , Federació Valenciana de Dolçainers i tabaleters, Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, Federació Valenciana de Societats Musicals  i  dels  Ajuntaments de Petrer i de El Pinós .

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Petrer

La exposición de Fontilles alerta sobre el mayor impacto en mujeres de las enfermedades olvidadas

Los funcionarios de Petrer se manifiestan en el pleno

Clausura de los juegos deportivos municipales

Video del II Encuentro Nanos i Gegants Villa de Petrer

Firma de Cargos Festeros 2019

Actos del 75 aniversario de la talla del Cristo de Petrer: El Cristo de Petrer propicia un encuentro histórico con la imagen del Buen Suceso de Elda

Procesión del Corpus Cristi

El CAI de COCEMFE celebra su sexto aniversario en Petrer

1.750.000 euros, la mayor inversión de la Generalitat en Petrer desde 2012


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en