Inestabilitat fins dissabte a la nit


  19-09-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:761
L´Oratge

TV INTERCOMARCAL

L´oratge de hui serà de nou un oratge de contrastos perquè durant el matí serà el sol qui predomine i no serà fins primera hora de la vesprada quan comencem a vre senyals de trons a les muntanyes de l´interior. Tronades que podran sser més generals que les d´ahir i podran tocar zones del centre de la Comunitat i fins i tot algun punt de la costa. Les temperatures diurnes baixaran dos o tros graus respecte les d´ahir.

Demà divendres també esperem un oratge molt variable i insegur. No plourà ni molt ni per tot arreu però podrà ploure ala major part de la Comunitat abans que acabe el dia.

De matí el vent de llevant acumularà núvols a la costa on localment podria formar-se algun nucli de tempesta i deixar algun registre de més entitat. L´ambient serà més fresc.

PlourĂ  el cap de setmana?
Sembla que dissabte podrà ploure fins a mig matí o migdia. S´obriran clars per tancar-se de nou el cel durant la vesprada des de l´interior cap a la costa deixant ruixats i pot ser alguna tronada, sempre més probable al nord i per l´interior.

La matinada de dissabte a diumenge el mestral s´encarregarà d´escampar els núvols. L´ambient serà fresc de matí però les temperatures pujaran al centre del dia.

Dilluns donarem la benvinguda a la tardor de forma oficial amb un dia assolellat i amb vents de mestral que fins a migdia bufaran amb certa força a la mitad nord de la Comunitat.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Hoy en "el Dato" hablamos con Francisco Javier Sendra Mengual, diputado responsable de Emergencia

Programa "Qué et contes?" con Franciso Javier Rodenas, escritor villenense

L´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 14/10/2019

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 16/10/2019: Tornen a pujar les temperatures

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 15/10/2019

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 18/10/2019: Cal tindre prudència i trellat a l’hora de fer les previsions

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 17/10/2019: Que farà a partir de diumenge?

Programa "El Dato" con José Antonio Martínez, Diputado autonómico de Ciudadanos

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 21/10/2019: Vigilant la DANA


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.