Informatiu de la Comunitat Valenciana 19/02/2019


  20-02-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:410
TEVAP

TV INTERCOMARCAL

8 LA MARINA TV: MAS DE TRES MIL EUROS RECAUDÓ LA PRIMERA CROSS CAMPO A TRAVÉS DOBLE AMOR, CELEBRADA EL DOMINGO POR LA MAÑANA EN BENIDORM

RIBERA TV: La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana ha presentat un projecte que millorarà la situació actual de les federacions esportives valencianes.


TEVE 4: Vila-real continua immersa en els actes commemoratius del 745é aniversari de la fundació de la ciutat. Per això, els dies 22, 23 i 24 de febrer comptarà amb el tradicional Mercat Medieval, que se situarà als voltants de la plaça de Bayarri i de la basílica de Sant Pasqual. Com cada any, hi haurà tot tipus d'exhibicions, teatre, dansa, música, mostra d'oficis, activitats per als més menuts i una càmera de tortures, tot això ambientat amb l'atrezzo històric estrenat l'any passat, que compta amb banderoles i estendards dels principals escuts, blasons i símbols heràldics dels alcaldes de Vila-real a l'Edat Mitjana.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Intercomarcal Televisión, 15 años contigo

Suspendidas las clases para mañana jueves 7 de enero en Onil, Muro, Ibi, Camp de Mirra, Sax, Castalla, Biar, Beneixama, Villena, Salinas y Alfafara por alerta meteorológica (nivel naranja por nevadas)

Programa especial cap d´any a Intercomarcal TV: Resum de l'any 2020 al Vinalopó, l´Alcoià y de l´Alacantí

Conocemos al torero José María Trigueros Bermúdez

La borrasca Filomena deja estampas inauditas en la provincia de Alicante

Programa "Día a día" del lunes 28 de diciembre de 2020

Programa especial nevadas 'Día a día' del jueves 7 de enero de 2021

Suspendidas las clases para mañana viernes 8 de enero en Villena, Onil, Biar, Castalla y Salinas por alerta meteorológica (nivel naranja por nevadas)

Programa especial temporal Filomena y nevadas 'Día a día' del 8 de enero de 2021


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.