L’estiuet de Sant Miquel no s’acaba mai?


  03-10-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:651
LOratge

TV INTERCOMARCAL

Fa pocs dies anunciavem un estiuet de Sant Miquel ‘sine díe’ i no ens varem equivocar, el problema és que de moment no veiem quan acabarà.

Amb oscil·lacions tèrmiques els dies transcorren amb oratge estable i sense possibilitat de pluja…i així segiran un bon grapat de dies més.

L’ambient serà hui més fresc, però poc més podem dir d’un dia que tornarà a estar dominat pel sol. El matí serà fresc, quasi podeim qualificarlo com a típic de tardor i encara es deixarà sentir el mestral al nord (on pot donar ratxes moderades). A la costa bufarà de xaloc (sud-est) fent baixar les temperatures a la línia de costa. Al centre i per l’interior, amb el vent més fluix a migdia o quasi encalmat, i lluny del vent de la mar les temperatures pujaran.

Demà divendres toca un nou ascens tèrmic. Per la nit apenes ho notarem però a migdia i en aqueles zones del centre i del sud on es deixe sentir el llebeig (vent del sud-oest) els termòmetres tronaran a superar la barrera dels 30 graus i en algun observatori fins i tot podran quedar prop dels 35.

Dissabte donarem la benvinguda al cap de setmana amb sol i calor, i encara que tampoc no podem anunciar canvis importants per al diumenge i per al dilluns sembla que l’ambient seria de nou un poc més fresc.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Hoy en "el Dato" hablamos con Francisco Javier Sendra Mengual, diputado responsable de Emergencia

Programa "Qué et contes?" con Franciso Javier Rodenas, escritor villenense

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 16/10/2019: Tornen a pujar les temperatures

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 15/10/2019

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 18/10/2019: Cal tindre prudència i trellat a l’hora de fer les previsions

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 17/10/2019: Que farà a partir de diumenge?

Programa "El Dato" con José Antonio Martínez, Diputado autonómico de Ciudadanos

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 21/10/2019: Vigilant la DANA

L’Oratge amb Jordi Payà - La DANA ja és història. 24/10/2019


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.