L’Oratge amb Jordi Payà - Migdia - 23/10/19


  23-10-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:674
LOratge

TV INTERCOMARCAL

Tot i que l’ambient és fresc i tenim pas de nùvols no esperem més de quatre gotHa quedat demostrat que no sempre que tenim una DANA (embossament d’aire fred a les capes altes de l’atmosfera) les pluges han de ser desgavellades…fan falta altres ‘actors’ perquè l’obra siga completa.

La principal diferència respecte a la gota freda de finals de l’estiu ha sigut la posició de l’aire fred en altura i la borrasca que l’acompanyava en superfície. Aquella es va situar entre les Balears i el Mar d’Alborán aportant una llevantada de llibre, i la d’ahir ens ha enviat fluxe de xaloc que no és tan ‘favorable’ en no ser tan humit ni tindre tan de recorregut sobre la mar.

El balanç en esta ocasió ha sigut positu al cent per cent en no haver provocat danys importants i haver deixat pluja a tota la Comunitat (amb les diferències normals propiciades per la latitud, la ubicació i el relleu.Esta nit i matinada ha continuat plovent al nord de Castelló, i encara podrà ploure per allà fins a migdia perquè encara tenen l’aire fred prou aprop, però amb el pas de les hores s’imposarà el sol i esta vesprada només de forma puntual podria arribar a ploure…ruixats residuals d’un episodi que ha sigut positiu però més bé curt.Demà dijous l’ambient serà fresc i encara es deixarà sentir el vent de mestral, al nord, i de ponent al centre i al sud. Les mínimes pujaran o no patiran canvis i les màximes podran pujar un parell de graus.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 20/11/2019 Més núvols però poc productius

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 19/11/2019 Un dia amb poc vent

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 02/12/2019: "Oratge inestable i plujós fins dijous"

L’Oratge amb Jordi Payà - Migdia - 26/11/19

L’Oratge amb Jordi Payà. Encara queden quatre dies de ponent i calor

L’Oratge amb Jordi Payà. Indicis de pluja

L'Oratge amb Jordi Payà. Ja li queda poc al ponent

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 03/12/2019: "Precipitacions molt irregulars"

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 04/12/2019: Es reactiva la gota freda


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.