L´ Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Migdia, 27/02/18: La pluja ens acompanya des de bon de matí27-02-2018   |  Visitas:131

El mes de febrer acabarà més o menys com va començar: inestable i insegur, i deixant-nos precipitacions prou generals, de neu a les muntanyes. Tot un regal amb la falta d’aigua que tenim.
Els núvols i la pluja ens acompanyen des de primera hora i tot indica que aniran guanyant cos i terreny. La cota de neu començarà al voltant dels 800-900 metres però esta vesprada o a poqueta nit podria fins i tot baixar dels 500 metres al nord. Al cengtre i al sud de la Comunitat difícilment baixarà dels 1.000 metres. Precipitacions generals i localment moderades i persistens que afaectaran bona part del territori. Pot ser de matí ploga més a la costa i de vesprada escampe o al meny afluixe la pluja al sud, però amb un poc de sort quedarem tots més o menys contents.
El descens de temperatures també serà hui notícia perquè pot ser a molt observatoris hui serà el dia més fred de l’hivern.

Demà dimecres en bufar vent de llebeig (sud-oest) les temperatures es recuperaran i la neu de les muntanyes deixarà pas a la pluja que encara estarà present bona part del dia a la mitad nord de la Comunitat i en punts de l’interior. Al centre i al sud vorem més el sol.

Dijous els núvols més actius, els que podran deixar pluja, tornaran a afectar preferentment el nord i l’interior, i només de forma puntual tocaran punts del centre i de la costa. Les temperatures es mantindran sense canvis o pujaran lleugerament allà on es deixe vore més el sol.

Divendres encara podrà plure dèbilment en punts de l’interior de València i del nord d’Alacant mentre que al nord i a la costa farà més sol i això afavorirà un nou ascens tèrmic. Dissabte enceterem el cap de setmana amb ponent i temperatures molt suaus.
Anem a disfrutar de les pròximes 24 hores que sembla que l’oratge serà notícia a bona part de la Comunitat.L' ORATGE amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, MIGDIA, 27/02/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 27/02/2018 Nit. from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

L´Oratge amb Jordi Payá 24/05/2018: Cada dia un raig

LA JUGADA- Martes 5 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 14 de junio de 2018

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Gracia Millá Romero

Hoy en nuestro programa El Dato contamos con la visita del Diputado Daniel Eduardo Geffner

Programa “Actitudes Positivas” con Dario Juan y Carol Robla sobre empresas con alma, 21/05/18

Programa “Què et contes” en una tertulia con artistas gráficos

Programa “Què et contes” con el escritor José Payá

Programa “El Dato” con Fernando Sepulcre, Diputado Provincial no Adscrito


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en