L´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, 14/06/2017. "La mateixa calor i quatre trons"14-06-2017   |  Visitas:652

Entre hui i demà les temperatures tocaran sostre…però no cal fer-se il·lusions perquè divendres tot i que el mercuri dels termòmetres baixarà un parell de graus l’ambient es mantindrà molt calorós.
Hui, amb l’entrada del llebieig a la mitad sud les temperatures pujaran de forma notable situant-se per damunt dels 35 graus a bona part  d’observatoris del centre i de l’interior, dels 30º al nord.

Demà dijous continuarà fent molta calor,  però pense que de vesprada podem esperar alguns canvis al nord. Un front creuarà la Península d’oest a est pel nord arribant a la Comunitat Valenciana a poqueta nit. Podrà afavorir la formació de nuclis de tempesta al límit entre Terol i l’interor de Castelló i València i deixar algun ruixat…poca cosa però amb la monotonia dels últims dies qualsevol canvi serà benvingut. A més farà girar els vents a mestral fent que baixen lleugerament les temperatures de cara a divendres.

Divendres i el  cap de setmana, les temperatures baixaran dos o tres grraus, però continuarà  fent calor i l’oratge serà estable per tot  arreu, només vorem alguns núvols de vesprada a les zones de muntanya, però pense que seran ‘inofensius’.

Tot i la  calor passeu molt bon dia!!L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Mig dia, 14/06/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.


L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana,Nit, 14/06/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “Què et contes” con la musicóloga Ruth Dura

L`Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 29/06/18

Programa “Què et contes” con Silvia Tortosa, Profesora de Baile Africano.

Programa "Actitudes Positivas" con David Pla y Begoña Julia sobre TEDX (02/07/18)

L`Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 05/07/18: No refrescarà ni a tirs

L`Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 03/07/18: Calor contundent

Programa “Què et contes” con el Poeta Fernando Sánchez

L`Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 02/07/18: Oratge tan avorrit com el joc d’Espanya

Programa La Jugada del día 10 de julio de 2018


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en