L´Oratge amb Jordí Payá de la Comunitat Valenciana 09/08/18: Canvis d’oratge a la vista


Comparte esta noticia en:

09-08-2018 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:65

Pot siga tard…però no podem fer res.

Les condicions meteorlògiques dels últims dies han sigut determinants perquè el foc arrassara paratges d’alt valor ecològic de La Vall d’Albaida i La Safor i hui anunciem canvis que ajudaran a acabar amb l’incendi tot i que el mal ja està fet.

Hui encara patirem de valent perquè el sol i les altes temperatures ens acompanyaran durant bona part del dia. Serà de vesprada, com ve succedint durant tota la setmana, quan es manifeste la inestabilitat al nord de la Comunitat i en punts de l’interior avançant a poqueta nit cap al sud.Demà divendres serà quan més notarem els canvis. De bon de matí tindrem el cel més cobert i temperatures lleugerament més baixes però serà de vesprada quan més notarem el descens de les temperatures. Pot ser les precipitacions no seran abundants ni afectaran per igual tot el territori però en punts de la costa i a les comarques del sud de València i del nord d’Alacant podrien acabar acumulant-se registres de cert profit.Dissabte de matí començarem el cap de setmana amb núvols abundants a la costa i ruixats que localment podrien ser moderats. Escamparà de vesprada.

Diumenge recuperarem el sol i pujaran les temperatures. Només de vesprada cal esperar algun ruixat o tronada a les muntanyes del nord de Castelló. Dilluns, després d’un matí assolellat haurem d’estar atents de nou a les tronades que puguen créixer de vesprada.Tingueu molt bon dia

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 17/10/2018: "La pluja la tenim garantida"

"Magazine de Verano" del día 18 de septiembre de 2018: El ADDA presenta la orquesta sinfónica

Francesc Colomer Sánchez, Secretario Autonómico de Turismo de la Comunitat Valenciana, será esta semana nuestro Invitado en "El Dato"

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/09/2018: Es manifesta la tardor

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 18/09/2018: La loteria de les tronades

Programa "Día a día" con Paco Navarro del 25/09/19: Alcoy valora muy positiva la Feria Modernista

"Magazine de Verano" del día 19 de septiembre de 2018: Elda se iluminó con las fallas.

"Magazine de Verano" del día 20 de Septiembre de 2018: Alicante quiere poner de moda la bici.

Programa "Día a día" con Paco Navarro del 26/09/19: José Pedro Serrano en el campeonato de Triatlón.


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en