L´ORATGE AMB JORDI PAYÁ de la Comunitat Valenciana: Irrupció de tardor 09/09/2019


  10-09-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:725
LOratge

TV INTERCOMARCAL


El mes de setembre ha començat actiu i si van cumplint-se les previsions la setmana que hui comença amb sol ens tindrà ben entretinguts perquè tindrem la primera situació meteorològica de risc a patir de dimecres, quan encara no ha començat la tardor de forma oficial.

L’inici del dia serà fresc però amb sol i amb vents de llebeig que a migdia faran pujar les temperatues recordant-nos al centre del dia que encara estem a l’estiu, però la tardor no tardarà en deixar-se sentir esta setmana.

Hui, després d’un matí assolellat assistirem esta vesprada al creixement de nuvolades al nord on es registrarn ruixat i tronades que podran descarregar amb intensitat moderada. A poqueta nit notarem l’entrada del mestral que serà el protagonista de dimarts.Un mestral que entrarà pel nord de la Comunitat acompanyat d’una massa d’aire més freda que portarà un progressiu descens de les temperatures La nuvolositat serà variable, i de tant en tant podrà ploure de forma intermitent.

La matinada de demà a dimecres el vent començarà a deixar-se sentir de gregal al sud a l’hora que les pluges es faran més generals a la zona.També haurem d’estar atents a l’embossament d’aire fred que des del nord de la Península es desplaçarà cap al sud-est engtre demà i dimecres. Serà la que aporte inestabilitat al gregal i als núvols que dimecres seran generals a la mitad sud de la Comunitat.

De fet dimecres ens espera un dia gris i plujós a la major part de la Comunitat. Precipitacions que seran més quantioses i persistents allà on més solen descarregar en estos episodis de pluja de gregal, al sud de València i al nord d’Alacant.Dijous podrien obrir-se clarianes fins a migdia a bona part del territori perquè la massa d’aire fred es desplaçarà cap al nord d’Àfrica, però de vesprada i durant la nit s’aproparà de nou cap a nosaltres portan núvols i pluges generals a la mitad sud de la Comunitat que es mantindrien divendres si van cumplint-se unes previsions que anirem actualitzant de forma regular.

Tingueu bon inici de setmana.


MIG DIA:

NIT:

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "El Dato" con José Antonio Martínez, Diputado autonómico de Ciudadanos

L’Oratge amb Jordi Payà - El cap de setmana només canviarà l’hora 24/10/2019

L’Oratge amb Jordi Payà - Migdia - 28/10/19. Octubre acabarà sense pluja i amb temperatures altes

RESULTADOS de las Elecciones generales 2019

L’Oratge amb Jordi Payà 29/10/19. Per Tots Sants mànega curta o abric ben llarg

L’Oratge amb Jordi Payà – 30/10/19. Demà arriba el ponent

L’Oratge amb Jordi Payà – 31/10/19: Adéu a l’octubre amb pas de núvols, ponent i temperatures altes

L´Oratge de la Comunitat Valenciana amb Jordi Payá : Comencem la setmana amb temperatures altes

Galipienso presenta sus novedades en Expofiesta 2019


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.