LORATGE AMB JORDI PAY de la Comunitat Valenciana 03/02/20: Primavera en estat pur


  03-03-2020 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:924
LOratge

TV INTERCOMARCAL

Diumenge comen la primavera meteorolgia/climatolgica encara que enguany el mes de febrer no ha tingut res a vore amb lhivern.

Tinguerem vent amb gana, ruixats de distribuci irregular localment acompanyants de pedra, i neu a les poblacions i muntanyes del nord de Castell.

De vesprada, durant la nit i este mat hem notat com el vent encalmava per tamb com arriba va ms fresc. Les temperatures mnimes han baixat de forma notable, i les mximes encara podran baixar lleugerament al nord i per linterior per a la costa quedaran com les dahir o un poc ms altes.

De cara als prxims dies loratge continuarvenint determinat pel pas de nvols i pel vent de ponent que un dia fa pujar es temperatures i a lendem les fa baixar.

Dem toca pujar,. Ho faran tant a les mnimes com a les mximes. El mercuri dels termmetres no baixar dels 15 graus a la costa i superar els 25 al centre del dia. Per linterior no baicxaran dels 5 per la nit i sacostaran als 20 a migdia.

Dijous el ponent encara ser prou cald i les temperatures es mnatindran altes, sense canvis per a ltima hira augmentar la nuvolositat pel nord, anunciant larribada dun nou front que portar ruixas i flocs de neu a les muntanyes per damunt dels 1.200 metres.

Lambient tornar a refrescar divendres sobretot al nord on el cel estar ms ennuvolat i fins i tot podr ploure i nevar dbilment.

MIG DIA:NIT:


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Da a da" del mircoles 17 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del martes 16 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del jueves 25 de marzo 2021

Programa "Da a da" del viernes 26 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del lunes 22 de marzo de 2020

Programa "Da a da" del lunes 15 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del mircoles 24 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del lunes 29 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del martes 23 de marzo de 2021


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.