L´Oratge amb Jordi Payà - Migdia - 12/07/19. De nou en alerta per la calor


  12-07-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:223
LOratge

TV INTERCOMARCAL

Portem tres setmanes d´estiu i hem tingut tres puntades de calor de les que passen factura. Només aquells que estant de vacances ho porten un poc millor. Als altres ens entren més ganes de vacances.

Hui tornarà a ser un dia difícil de passar. Ahir pujaren les màximes, esta nit ho han fet les mínimes i de nou al centre del dia pujaran situant-se al voltant o per damunt dels 40 graus al centre i per l´interior i volen tocar els 35 a la costa.Afortunadament podem anunciar alguns canvis per al cap de setmana. Demà dissabte encara serà un dia de molta calor que començarà amb temperatures més altes (la nit serà les de deormir poc) però amm màximes més baixes o al menys no tan altes.

Durant el matí els núvols sense arribar a tapar el cel estaran presents a bona part de la Comunitat. De vesprada acabaran formant-se núvol d´evolució al nord que podran descarregar a les muntanyes de Castelló….un avís del que ens espera diumenge.Fins diumenge a migdia l´oatge serà molt variable a la mitd nord on podran registrar-se ruixats de distribució i intensitat molt desigual. Alguns podrien ser en forma de tempesta. Si van cumplint-se els previsions escamaria de vesprada. El descens de les temperatures serà notable diumenge (les màximes quedaran al voltantd els 28-29 graus a la costa i només un poc per damunt dels 30 allà on més pugen).Dilluns donarem la benvinguda a la segona quinzena de juliol amb sol i temperatures més altes. Tant la vesprada de dilluns com la de dimarts haurem de seguir la formació dels núvols que podran formar-se i descarragar a les muntanye del nord.

Passeu bon divendres!


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

L'ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 11/11/2019:Un altra setmana amb mestrals i ponents

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 14/11/2019: Arriba el fred

L'ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 12/11/2019: Queden molt dies de ponent?

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 15/11/2019: Oratge d’hivern

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 13/11/2019

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 20/11/2019 Més núvols però poc productius

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 19/11/2019 Un dia amb poc vent

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 02/12/2019: "Oratge inestable i plujós fins dijous"

L’Oratge amb Jordi Payà - Migdia - 26/11/19


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.