LOratge amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana: Gota freda destiu 11/09/2019


  11-09-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:740
LOratge

TV INTERCOMARCAL


Encara estem a lestiu, al menys des del punts de vista astronmic, aprofitem el pretext per comentar una volta ms que gotes fredes hi ha durant tot lany, tamb a lestiu.

Fora bromes, encetem hui un episodi de pluges que hem de pendrens de forma molt seriosa perqu tots sabem com se les gasta loratge a la Comunitat Valenciana quen tenim un embosament daire freda les capes altes de latmosfera (DANA) que queda allat en altura a les nostres rodalies, i aire de llevant en superfcie que arriba a nosaltres passant per damunt duna mar humida i molt clida (entre els 26 i 27 graus). Tots els ingredients duna gota freda de llibre.

Comencem el dia amb els nvol i la pluja avanant de nord a sud. esperem que les precipitacions ms intenses es registren a Castell fins a migdia. Posteriorment ser al nord i centre de Valncia, on ms ploga per arribar de vesprada o a poqueta nit al sud de la Comunitat.Ser lubicaci de laire fred en altura qui determine on plour i on ho far amb ms intensitat. Dem dijous es desplaar cap al nord dfrica deixant els registres ms importants a la miad sud de la Comunitat, on cap parar atenci a les tronades que puguen formar-se perqu deixarien pluges dintensitat forta o torrencial.

Al centre i al nord vorem ullades de sol. Fins i tot hi haur moment i zones on simpose el sol de forma provisional i pugen les temperatures de forma notable.Divendres sens acostar de nou la DANA portant precipitacions generals a la major part de la Comunitat i provocant un nou descens de les temperatures.Ser dissabte quan comencem a notar una estabilitzaci de loratge. Encara podran registrar-se les ltmes ramassades, per a poc a poc escampar la nuvolositat, sesvair laire fred que a ms es desplaar cap a loest de la Pennsula i diumenge recuperarem el sol per a fer balan dun episodi de pluges que esperem sapiga deixar-la caure amb coneixement.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

LORATGE amb Jordi Pay de la Comuntiat Valenciana 30/12/2019 Es deixa sentir lhivern

LORATGE amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 31/12/2019: 2019 sen va estable i fresc

Los alcaldes de la provincia realizan el balance del ao 2019

La borrasca "Gloria" cubre de nieve poblaciones como Biar y Banyeres de Mariola y diferentes sierras de la provincia

LORATGE amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 02/01/2020:Sense canvis importants ha comenat el 2020

LORATGE amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 03/01/2020: Lleuger moviment de lanticicl

Elche celebra las centenarias fiestas de la Venida de la Virgen

L'ORATGE AMB JORDI PAY: Tornem de vacances sense canvis doratge

LORATGE amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 10/01/2020: Un oratge per a seguir de ben aprop


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.