L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana: Primers simptomes de primavera15-02-2018   |  Visitas:104

Estem en la recta final de l’hivern, una estació que no s’ha manifestat en tot el seu esplendor fins fa quatre dies. I ara estem a les portes de la primavera, una barreja que ens mantindrà ben entrtinguts els pròxims dies.

Perquè els mapes a curt termini ho tenen més o menys clar: demà, divendres i bona part de dissabte tindrem sol, temperatures suaus al centre del dia, i nits no massa fredes.

De fet esta nit les temperatures han tornat a ser suaus i al centre del dia quedaran com les d’ahir i fins i tot més altes, tot dependrà del temps que bufe ponent, perquè cap a migdia o durant la vesprada encalmarà i fins i tot entrarà el xaloc, vent del sud-est, sempre més fresc i humit que el ponent.

Això farà que demà divendres les temperatures es mantinguen o pugen al centre i per l’interior, però que queden més baixes a la costa.

La barreja entre l’hivern i la primavera començarà dissabte quan els mapes comencen a no saber per on tirar i els homes i les dones del temps ens tornem bojos fent les previsions.

Dissabte tindrem sol i les temperatures no patiran grans canvis fins a la vesprada quan s’acoste cap a nosaltres un embossament d’aire fred a lae scapes altes de l’atmosfera inestabilitzant l’oratge. Pense que les precipitacions que puguen registrar-se seran seran anecdòtiques i no deixaran registres importants.

Diumenge bufarà mestral al nord on farà sol la major part del dia, mentre que al sud el gregal podrà portar núvols i pluges a la mitad sud de la Comunitat, i si van cumplint-se les previsions dilluns les precipitacions podrien ser més generals i deixar quantitats més interessants i profitoses.Haurem d’esperar al que diguen els models hui i demà per poder afinar més.

Passeu molt bon dia!!

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 15/02/2018 Mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.

L´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 15/02/2018 NIT from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

L´Oratge amb Jordi Payá 24/05/2018: Cada dia un raig

LA JUGADA- Martes 5 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 14 de junio de 2018

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Gracia Millá Romero

Hoy en nuestro programa El Dato contamos con la visita del Diputado Daniel Eduardo Geffner

Programa “Actitudes Positivas” con Dario Juan y Carol Robla sobre empresas con alma, 21/05/18

Programa “Què et contes” en una tertulia con artistas gráficos

Programa “Què et contes” con el escritor José Payá

Programa “El Dato” con Fernando Sepulcre, Diputado Provincial no Adscrito


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en