LOratge amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 02/04/19: No tindrem dos dies iguals


  02-04-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:140
LOratge

TV INTERCOMARCAL

Entrem en eixa poca de lany on fer previsions meteorolgiques s tot un repte.

Esta setmana no tindrem dos dies iguals. Ahir els nvols encara deixaren les ltimes ramassades dun episodi que tot hi haver deixat poca pluja en algun rogle ha sigut molt positiu.

Hui hem recuperat el sol, i en deixar-se sentir el vent de ponent i llebeig les temperatures quedaran entre 5 i 8 graus ms altes que ahir. Per tamb haurem destar atents a les muntanyes del nord perqu podrien formar-se i quallar les primeres tronades de la primavera.

Dem dimecres comenarem el dia amb pocs nvols i temperatures sense canvis per no tardar en quedar el cel ms ennuvolat al nord, on el vent bufar de mestral i en produir-se un descens de les temperatures prou marcat que portar la cota de neu fins als 1.000-1.200 metres.

Els nvols avanaran cap al sud al llarg de la vesprada, i a poqueta nit, en girar el vent a gregal al sud podria ploure en punts de la costa de Valncia i del nord dAlacant. Un descens de les temperatures acompanyar al pas de nvols de nord a sud.

Aix far que dijous siga un dia ms fresc. El mestral bufar fort a primera hora al nord per amb el pas de les hores anir perdent fora.

Els mapes donen una situaci de ponent a partir de divendres amb pas de nvols i ruixats de diversa consideraci (ms probables per linterior i ms dbils a la costa) tant divendres com dissabte. Situaci que no dona pluges ni generals ni importants al nostre territori per amb la necessitat de pluja que tenim qualsevol precipitaci ser
benvinguda.MIG DA

NIT


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Fotografas del Da de la Madre 2020

Programa Da a Da del da 30 de abril

Programa "Da a da" del viernes 8 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del viernes 22 de mayo de 2020

Gioel de Linfanew, nico sistema certificado que desinfecta cualquier tipo de superficie sin uso de qumicos

Programa "Da a da" del martes 28 de abril de 2020

Programa "Da a da" del lunes 4 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 5 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 19 de mayo de 2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.