L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 03/01/18: Tots pendents del cap de setmana

03-01-2018   |  Visitas:102

Hem començat l’any amb temperatures primaverals, tant a l’interior com a la costa on les màximes quedaran pròximes als 25 graus hui, demà dijous i divendres. S’estima que les temperatures dels pròxims dies quedaran 8-9 graus per damunt dels valors habituals per l’època.

El ponent no bufarà tant fort com els últims dies però es deixarà sentir per tot arreu des de primera fins a última hora del dia.


Divendres no notarem l’anunci dels canvis fins a última hora del dia quan el vent girarà a mestral i començaran a baixar les temperatures de nord a sud.

Dissabte tornarà l’hivern deixant les temperatures entre 10 i 12 graus més baixes. Que ploga més o menys estarà en funció d’on acabe situant-se la borrasca. Tot indica que el centre de la pertorbació acabarà ubicant-se en la vertical de la provincia de València impulsant vents de xaloc a la mitad nord, on le spluges podran fer marxa des de migdia. Al sud, en bufar llebeig i ponent, la possibilitat de pluja quedarà molt reduïda.L’oratge a partir de diumenge és tota una incognita perquè els models mantenen la borrasca damunt la Comunitat Valenciana i en eixe cas les pluges tornarien a ser més abunants a la mitad nord, però caldrà seguir l’evolució del oratge i que que vagen dient els mapes a partir de de diumenge per vore si finalment entre diumenge i dilluns acaba bufant gregal i les pluges es fan més generals.

Seguirem informant. Passeu molt bon dia.

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 03/01/2018 Mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

LA JUGADA- martes 10 de abril de 2018

Hoy conocemos la indumentaria tradicional de Biar que nos muestra Sagueta Nova

LA JUGADA- martes 27 de marzo de 2018

Programa “Què et contes” con la escritora Cristina Macià.

Programa “Què et contes” con el Poeta, Ramón Prieto.

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 12/04/2018: Continuem amb una primavera hivernal

Programa "Día a día" del día 12 de abril de 2018: Un Santa Faz de Record

Reportajes de la celebración del Domingo de Ramos en Elda, Petrer, Alicante, San Vicente, Salinas, Aspe y Monforte del Cid

Programa “Día a día ” del día 28 de marzo de 2018:El Ministerio de Hacienda abre la mano para inversiones municipales

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en