LOratge amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 03/04/19: Primeres tronades de la primavera


  03-04-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:126
LOratge

TV INTERCOMARCAL

La primavera s amb diferncia lpoca de lany ms difcil per fer previsions de loratge per tamb la ms divertida.

Tal com haviem anunciat ahir tinguerem les primeres tronades de la primavera de 2019 que com s habitual deixaren quantitats molt diferents entre uns indrets i altres. Les rodalies del Penyagolosa, de la serra Espad, punts de linterior de Valncia i les rodalies de la eerra dAitana foren les zones ms afortunades.

Tamb comentarem ahir que tindriem un oratge per a cada dia de la setmana i aix ser perqu hui comencem el dia amb sol per no tardar en ennuvolar-se el cel al nord on a partir de migdia cal esperar ruixat i un descens de les temperatures que baixar la cota de neu fins als 1000 metres.

Els nvols avanaran cap al sud on arribaran avanada la vesprada i coincidint amb el canvi en la direcci del vent (de ponent i mesral girar a gregal) podr acumular nvols i deixar algun ruixat a les comarques costaneres del sud.Dem dijous el mestral acabar dagranar la nuvolositat. Bufar moderat o fort al nord en comenar el dia per anir encalmant amb el pas de les hores quedant fluix cap a migdia.Divendres torna la pluja. Arriba des de linterior, de la m dun front que ens creuar des de linterior cap a la costa. Sn fronts que habitualment no deixen precipitacions importants per actualment els mapes donen pluja a tota la Comunitat abans dacabar el dia (sempre seran ms probables a linterior que a la costa).El ponent bufar durant tot el cap de setmana fent crrer els nvols doest a est i deixant dissabte pluges dbils i disperses per linterior.


MIG DA

NIT


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Fotografas del Da de la Madre 2020

Programa Da a Da del da 30 de abril

Programa "Da a da" del viernes 8 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del viernes 22 de mayo de 2020

Gioel de Linfanew, nico sistema certificado que desinfecta cualquier tipo de superficie sin uso de qumicos

Programa "Da a da" del martes 28 de abril de 2020

Programa "Da a da" del martes 5 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del lunes 4 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 19 de mayo de 2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.