L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 04/01/2018, NIT: Dissabte tornen l’hivern i la pluja05-01-2018   |  Visitas:88

Tenim tantes ganes que arriben canvis que de l’oratge de hui i del de demà no en volem saber res, sobretot tenint en compte que serà una continuació del d’ahir i no serà massa diferent del de demà, perquè tot i que les temperatures iniciaran una baixada des del nord continuaran marcant valors prou per damunt del que tocaria.

La matinada de divendres a dissabte fins i tot podria arribar a caure alguna gota per l’interior. Serà el moment clau per saber per on tira la borrasca.

Els núvols cobriran el cel de la major part de la Comunitat dissabte de matí deixant les primeres pluges que tot i no ser massa quantioses podran afectar bona part del territori i deixar algun registre ‘aseat’ per l’interior. Cap a migdia notarem com arriba la massa d’aire fred, com baixen les temperatures i com va baixant la cota de neu dels 1.200 metres als 1.000 o als 900 metres al nord.

De vesprada escamparà al sud en bufar el vent de llebeig però al nord encara podria registrar-se alguna pluja de certa entitat fins que a poqueta nit vaja imposant-se el mestral i les precipitacions comencen a ser anecdòtiques.Diumenge serà un dia molt fred amb ruixats dèbils i dispersos al nord on la cota de neu estarà al voltant dels 800 metres. Dilluns i dimarts repuperarem el sol i quedarem a l’espera d’una nova oportunitat que ens porte pluges més generals i abunddants, perquè en esta ocasió si no canvien les coses les precipitacions ens deixaran de nou amb la mel als llavis.Passeu molt bon dia!!
L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 04/01/2018 Nit from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

L´Oratge amb Jordi Payá 24/05/2018: Cada dia un raig

LA JUGADA- Martes 5 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 14 de junio de 2018

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Gracia Millá Romero

Hoy en nuestro programa El Dato contamos con la visita del Diputado Daniel Eduardo Geffner

Programa “Què et contes” en una tertulia con artistas gráficos

Programa “Actitudes Positivas” con Dario Juan y Carol Robla sobre empresas con alma, 21/05/18

Programa “Què et contes” con el escritor José Payá

Programa “El Dato” con Fernando Sepulcre, Diputado Provincial no Adscrito


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en