LOratge amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 04/04/19: Hui sol, dem torna la pluja


  04-04-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:140
LOratge

TV INTERCOMARCAL

En les ltimes hores ens ha creuat un front amb moltssima ms pena que glria i este mat lambient era ms fresc en bufar el mestral (que al nord es deixa sentir amb fora). Tindrem ms nvols a partir de migdia per ser difcil que arriben a tapar el cel. Les temperatres mximes tamb quedaran ms baixes, sobretot al nord on el mestral continuar bufant encara que ho far ms fluix.Dem divendres torna la pluja. Un front arribar a migdia a la Comunitat Valenciana deixant el cel cobert i les primeres precipitacions en punts de linterior all cap a les 13 hores.

En tractar-se dun front Atlntic no cal esperar precipitacions importants per entre les 3 i les 8 de la vesprada amb molta probabilitat plour a la major part del territori. Per linterior els registres poden deixar entre 5 i 10 litres i quantitats inferiors al centre i a la costa.El ponent tamb bufar el cap de setmana i porta compte de fer-ho tamb les primers dies de la setmana que ve. Dissabte podria ploure dbilment en punts de linterior per diumenge i dilluns shaurem de conformar en vore passar els nvols sense ms conseqncia.


MIG DA


NIT


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Fotografas del Da de la Madre 2020

Programa Da a Da del da 30 de abril

Programa "Da a da" del viernes 8 de mayo de 2020

Gioel de Linfanew, nico sistema certificado que desinfecta cualquier tipo de superficie sin uso de qumicos

Programa "Da a da" del viernes 22 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 28 de abril de 2020

Programa "Da a da" del lunes 4 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 5 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 19 de mayo de 2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.