L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 05/02/2018: Setmana de fred, pluja i neu05-02-2018   |  Visitas:136

Estos dies, fins dimecres, haurem d’estar molt atents a la borrasca que ahir entrà pel nord de la Península, es desplaçava cap al sud-oest, i des d’allà començava viatje cap a la Comunitat Valènciana.

Depen d’on acabe situant-se que tinguem més o menys pluges, però tot indica que fins dimarts a la nit podran registrar-se precipitacions localment moderades i que la cota de neu encara podria baixar un centenar de metres.

En estes situacions és al nord de la Comunitat on es registren les pluges més abundants i intenses, i amb una cota de neu al voltant dels 600 metres, o aprop dels 500) poden acumular-se gruixos de neu importants.

Al sud bufarà de ponent i llebeig i això implicarà que les pluges seran més dèbils i que la cota de neu serà més alta.Demà dimarts, fins a migdia, encara cal esperar pluges localment moderades a la mitad nord de la Comunitat, però el vent anirà imposant-se de mestral en desplaçar-se la borrasca cap a l’est i de vesprada començarà a escampar la nuvolositat. No obstant, la cota de neu serà més baixa i fins la matinada de dimarts a dimecres encara podria ploure i nevar amb una distribució molt irregular.Dimecres serà un dia fred i ventós però en lluir més el sol les temperatures pujaran lleugerament al centre del dia.I els models continuen donant activitat per a finals de la setmana que ve. Vorem com evolucionen.

Tingueu bon dia i bon inici de setmana.
L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 05/02/2018 Mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.L´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 05/02/2018 NIT from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "LA JUGADA" del martes 8 de mayo de 2018

Entrevista a Juan José Castelló Molina, Diputado de Deportes, en el programa "El Dato"

Programa "Día a día" del día 17 de mayo de 2018: El Ministerio concede la placa al mérito agrario a la Guardia Civil de Ibi

Hoy en nuestro programa El Dato contamos con la visita del Diputado Daniel Eduardo Geffner

Programa “Actitudes Positivas” con Jordi Morera: “Cómo nos puede ayudar la Grafología” 30/04/2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 14/05/2018: Poc que rascar

Programa “Actitudes Positivas” con Dario Juan y Carol Robla sobre empresas con alma, 21/05/18

Programa “Día a día” del día 27 de abril de 2018: Onil prepara la Vespra al Día de la Entrada

Programa "Día a día" del día 8 de mayo de 2018: Fallece a los 70 años, Antonio fernández Valenzueka.


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en