L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 07/03/19: Ens hem quedat com estavem


  07-03-2019 | TV INTERCOMARCAL
L´Oratge

Advertirem ahir que el front que portaria les primeres precipitacions del mes de març arribaria molt desgastat a la Comunitat Valenciana… i els registres van ser fins i tot inferiors al que marcaven les previsions.

On més va ploure, a l’interior de València, acumularen vora 5 litres. A la resta poc o no res.

Durant la nit i matinada el vent s’ha encarregat d’escampar la nuvolisitat i ens ha deixat com estavem: amb ganes i necessitat de pluja.

El ponent bufarà durant bona part del matí portant una massa d’aire un poc més freda que deixarà les temperatures més baixes. No obstant, a migdia els termpòmetres s’acostaran als 20 graus al centre i a la costa.

Demà divendres encara es deixaran sentir el ponent i el mestral que faran còrrer la nuvolositat doest a est. Les temperatures pujran un parell de graus.

El cap de setmana pre-faller tornaran el sol i la calor. Dissabte pujaran les temperatures lleugerament i diumenge l’ascens serà més marcat en deixar-se sentir de nou el ponent.

De la pròxima setmana (mirant ja els dies claus de les Falles) sembla que dilluns serà l’únic dia que no bufarà ponent perquè a partir de dimarts es reforçarà el vent que a més dimecres serà prou fred.

És prompte per detallar el temps de Falles amb fiabilitat però els models continuen marcant ponent (més fluix a partir de divendres 15).


MIG DÍA

NIT
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Actitudes Positivas" con Anabel Vicedo sobre alimentación saludable

Programa Especial del Día de la Mujer 8M de Intercomarcal Televisión

Esta semana en "A Golpe de pedal", repasamos todo lo acontecido en la IV Etapa de la XI Edición del Torneo Interclubs del Vinalopó

Programa "A golpe de pedal" sobre la próxima carrera que se disputará en Ibi

LA JUGADA- Martes 26 de febrero de 2019

Programa "Actitudes Positivas" con Gaspar González sobre optimismo inteligente (11/03/2019)

Nuevo programa de "Actualidad Política" con Antonio Pastor, Concejal de Ciclo del Agua

LA JUGADA - Martes 05 de Marzo de 2019

En el programa "Què et contes?" hablamos con la actriz Eva María Puig


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.