L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 10/12/2018: Més anticicló…i més ponents


Comparte esta noticia en:

10-12-2018 | TV INTERCOMARCAL

Estavem mal acostumats al que fins ara en havia deixat i donat la tardor. Molt ‘agraida’ fins fa un parell de setmanes, amb la succesió de situacions meteorològiques que deixaven pluja un dia si i l’altre també, però a finals de novembre arribava l’anticicló portant a més temperatures altes que sembla volen mantindre’s la recta final de la tardor.

Hui comencem el dia i la setmana amb pocs canvis a la vista. Les temperatures nocturnes han sigut un poc més baixes amb inversons tèrmiques propiciades per l’anticicló i les màximes en entrar el vent d’origen marítim baixaren respecte a les d’ahir diumenge.

Demà dimarts només haurem d’estar atents a les boires que puguen formar-se a les zones fondes del centre de l’interior i localment a les boires d’advecció que puguen aparéixer a ran de costa on de nou trobem condicions perquè es barregen l’aire càlid que avança des del sud i el vent huimit i més fresc que bufarà de mar cap a terra.

I dimecres torna el ponent per mantindre’s el que queda de setmana. Dimecres bufarà fluix i portarà un nou ascens de les temperatures però dijous portarà un front que fins i tot podria deixar ruixats dèbils sempre més probables al nord i per l’interior. Divendres en bufar de mestral deixarà l’ambient més fresc.

MIGDÍA

NIT


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 26/12/2018: Ens acompanyarà també l’anticicló en Cap d’Any?

Todos los Saludas de los Alcaldes de los pueblos y ciudades de Alcoià, Alacantí y Vinalopó y presidente de la Diputación de Alicante, Obispo y Rector UA

Programa infantil de Nochebuena en Intercomarcal TV, hoy Día 24 a las 17:00 horas hasta las 21:00 horas

L’Oratge amb Jordi Payà – Migdia – 24/12/18

El invitado Fran Vlanco habla sobre música y emociones en "Actitudes Positivas" 07/01/19

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 27/12/2018: Més ennuvolat el cap de setmana

Programa Especial Nochevieja en Intercomarcal TV: Resumen del año 2018 del Vinalopó, de l´Alcoià y de l´Alacantí

Programa Especial en directo "Cabalgatas 2019"

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 28/12/2018: Ploura abans que acabe l’any?


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.